hd_d eslem2121 Evett askmm daha nelerr varr nelerrr “Pazarium” mutlakaaa bakkk Çokk kaliteliii ürünlerii surekli burdan aliyorum
_pearl hd_d evet bu site de güzel şeyler var ama boyun uzunsa buradaki şeyler kısa oluyo elbise etekler
2princessmother tembelkiz açığım ama hep özendiğim tarz tesettür giyim elim hep tesettüre gidiyor ya 🤣🤣 bende öyle çok kapalı giyinmem Oysaki amaa çok şık kıyafetler var tesettürde ya 🤦♀️
2princessmother eslem2121 böyle belden oturtma midi boy yada dizin az altında kloş pileli etekleri çok severim 🤣🤣
osimdiannee eslem2121 ben gazlarım ama vermen için 🤣 keşke biride beni gazlasa ama bayramdan sonra rica ediyorum. 🤣🤣🤣
hd_d _pearl Ona bakarak alcan iste ben 165 im mesela ne alrsam istedigim boyda ama yinede aciklama kimsinda boya bakarm Uzun boyluysan aciklama kisminda boyu şu falan diyo ona gore aliyorum elbiseleri
_pearl hd_d evet 165 e falan çok iyi boyları bu sitenin 172 olunca kısa geliyo yoksa bende seviyorum bu siteyi alışveriş yapmıştım
eslem2121 beautiful_ kurkmantosuzmadonna ikiprensesannesi___ aybalasmom _Medine sarilale123 saziment Deleted33000 yasemincel65 myangelson hd_d tembelkiz osimdiannee kızçeler buldum bir bakın bakalım