eslem2121 osimdiannee 😂çokta gazlamayın beni 😂gider tatlının dibine vururum. bacımsu ayy inşallah veriirm bu sefer çok taktım en son diyettw girdiğimde 65 i gördüm Allahım inşallah bırakmam sonuna kadar devam ederim 55 58 60 bu üçüne geksem artık yavaş yavaş veredebilirim
osimdiannee eslem2121 ben gazlarım ama vermen için 🤣 keşke biride beni gazlasa ama bayramdan sonra rica ediyorum. 🤣🤣🤣
hd_d Deleted33000 eslem2121 Kızlar site var instagraminiz yoksa siteyi soyleyim indirin bakın kesinlikle cok kaliteli geliyo hepsi buralardan aliyorum hepp
Deleted33000 hd_d aiiiyyy hepsi çok şık kız bende belim inceyken böyle belden bağlamalı şeyler giyerdim ama şimdi bel inceligi filan kalmadı 😂😂😂😂
senaninannesi_ hd_d ayy pazariumdan yapıyorum bende alışverişi hem piyasanın çok çok altında fiyatları hem çok kaliteliler
2princessmother Aşkım tesettürlü değilim ama bu takıma bayıldım alıcam galibaa Ama 27 haftalık gebeyim hırka kısaa nasıl olur karnım etekle bilemedim malum büyükler geziliyor bayramda karnımı açıp gezmek istemem 🤦♀️🤣🤣
Deleted33000 2princessmother canım karnın büyükse bence al ama bayramda giyme onun yerine güzel triko elbiseler var hamileyken şık duruyor onlara bı bak belki seversin ben öyle yapmıştım geçen sene bayramda
tembelkiz 2princessmother kendi şahsi düşüncem ben açıklarda tesettür kombinler sevmiyorum bunun yerine elbise tercih edebilirsin zeynoşun dediği gibi triko tarzı bir elbise yarım bir trenç yada blazer ceket mük bir kombin benim için
hd_d Deleted33000 Demiii ben sürekli buralardan alirim kendine uygun seyler deee varrrr bakmak istersen askm etekli kombin yazmis bende bayilirimm o yuzden etekli kombin bol attm ama var ikili uzun takimlar falan
tembelkiz eslem2121 bende daha ne kendime oğluma bir şey bakmadım ama bakarsam spor günlük kullanacağım bir şey tercih edeceğim ( hep böyle söyleyip bir iki kere giyilecek antin kuntin şeyler almam) 😂😂
eslem2121 beautiful_ kurkmantosuzmadonna ikiprensesannesi___ aybalasmom _Medine sarilale123 saziment Deleted33000 yasemincel65 myangelson hd_d tembelkiz osimdiannee kızçeler buldum bir bakın bakalım
myangelson eslem2121 tesetturwaw da çok güzel takımlar oluyor günlük kıyafet almadım ama almak istediklerim vardı
2princessmother eslem2121 böyle belden oturtma midi boy yada dizin az altında kloş pileli etekleri çok severim 🤣🤣
2princessmother tembelkiz açığım ama hep özendiğim tarz tesettür giyim elim hep tesettüre gidiyor ya 🤣🤣 bende öyle çok kapalı giyinmem Oysaki amaa çok şık kıyafetler var tesettürde ya 🤦♀️
hd_d eslem2121 Evett askmm daha nelerr varr nelerrr “Pazarium” mutlakaaa bakkk Çokk kaliteliii ürünlerii surekli burdan aliyorum