beautiful_ eslem2121 ablam geçen Instagram hesabı attı ben kullanmıyorum görümcemden baktım güzel bol kıyafetler var standart hepsi ama baya bol Sancaktesettur adı bak istersen
saziment eslem2121 bacım instagramda Mehlika tesettür var anneme ordan alıyoruz sürekli hem fiyat uygun hemde güvenilir
eslem2121 beautiful_ kurkmantosuzmadonna ikiprensesannesi___ aybalasmom _Medine sarilale123 saziment Deleted33000 yasemincel65 myangelson hd_d tembelkiz osimdiannee kızçeler buldum bir bakın bakalım
Deleted33000 eslem2121 modaselvim den daha sevgililer gününe iki takım aldım bacım biri pantolonlu diğeri etekli
yasemincel65 eslem2121 Bak bu iki model var trendyolda, kot olana aşığım resmen çok güzel. Bayramda lohusa olmasaydım bunun açıklar için olan versiyonunu kesinlikle alırdım. Çok şık.
kkaahhss eslem2121 normalde hep belirli markalarım vardır alısverıs yaptığım ama geçenlerde instagramda tesettur_line sayfasından takım aldım çok memnun kaltım tavsıye ederim
Deleted33000 eslem2121 bu bacım ama göbeğin varsa tavsiye etmem sana kilolu gösteriyor ben günü doldu öyle olmasa değiştiririm