eslem2121 kızlar ya şöyle güze bir alt üst takım almak istiyorum pantolonda etekte olabilir aldığınız ve gerçekten çok beğendiniz bir takımınız varmı foto varsa atabailirmisiniz nerden aldınız birde bu arada testtüre uygun
beautiful_ eslem2121 Trendyoldan almıştım çok hoşuma gidiyor baya kullanışlı etekli görsel bulursam atarım
eslem2121 beautiful_ kurkmantosuzmadonna ikiprensesannesi___ aybalasmom _Medine sarilale123 saziment Deleted33000 yasemincel65 myangelson hd_d tembelkiz osimdiannee kızçeler buldum bir bakın bakalım
Mrh16 kurkmantosuzmadonna abiye takım ne olursa modaselvimden alıyorum hiç tereddüt etmeden alabilirsin canım çok güzel geliyo bı sıkıntı olursada kış aşure içinde değisim.iade sağlıyorlar mağdur olmazsın yani
senaninannesi_ eslem2121 pazariumdan alıyprım hep uygun ve çok kaliteli benim siyah bol bi pantolonum vardı evde siyah bi gönlek tünik gibi bişi aldım hamilelik göbeği poposu derken örtsün rahat olayım diye elbisede etekte rahat olamıyorum 😂
beautiful_ eslem2121 benim kuzenin de vardı girdiğinde etek kısmı baya geniş diye o kadar sırıtmıyordu sen o zaman elbise al kuzum eğer giyiyorsan tabi
_Medine eslem2121 canım ınstgrmda imaj butik var ben ordan aliyorum mükemmel takımlar var ne ararsan var ve uygun🙃
beautiful_ eslem2121 ablam geçen Instagram hesabı attı ben kullanmıyorum görümcemden baktım güzel bol kıyafetler var standart hepsi ama baya bol Sancaktesettur adı bak istersen