Elisa0110 Bugün itibariyle 29.hafta ya girdik. Ayaklarım yanıyor Bi an da sıcak basıyor terliyorum sizde de var mı yaa☹️🤔
orhismommmmmm Elisa0110 bende var ve bu durum uyutmuyor ayağım yorgan dışında hep hemen git soğuk suyla yıka iyi gelecektir
tembelkiz Elisa0110 benim normal olarak hep öyle bazen geceleri çok rahatsız olup gidip soğuk suyla yıkadığım bile oluyor.
rabiadumanb Elisa0110 benimde çook terliyor sürekli çorap değiştiriyorum açık terlik giymeme rağmen ıslanıyor 🙈🙈
Fatmanur_0416 Elisa0110 ay o çok kötü bende de var bide şansa bizim ev alttan ısıtmalı ayaklarımı nereye koyacağını bilmiyorum 🤣
Elisa0110 orhismommmmmm yıkıyorum inanır mısın sanki daha da ısınıyor şuan uyuyamıyorum evde kısa kol tişörtle geziyorum ya ☹️
Elisa0110 tembelkiz ayağımı soğuk suya koyup hiç çıkarasım gelmiyor ya Bi anda Bi sıcak basıyor gittim camı açıp önünde durdum azıcık
Elisa0110 rabiadumanb bnm vücudum terliyor ayaklarım yanıyor çorap da giymesem aynı senin kaç haftalık
tembelkiz Elisa0110 hiç gözüm kesmiyor birde tüm belirteler var bende o teşhisi hiç duymak istemiyorum.
tembelkiz Elisa0110 bebişim hasta çok bakınamadım canım doğma büyüme İstanbul Babam Malatya annem Elazığ 2 şehride hiç görmedim
Elisa0110 Fatmanur_0416 hayattaki şansın Fatmacığım 😂😂ben şu an yatağın içinde bile soğuk yer arıyorum
Fatmanur_0416 Elisa0110 🤣🤣🤣 valla bazen gidip soğuk suyun altına tutardım bu sonlara geldim yapmayı bıraktım hasta falan olurum sıkıntı olur daha söylenip dururlar valla valla o kadar soğuk yer bul koy illa ısınıyor
Elisa0110 tembelkiz oy geçmiş olsun ya neyi var kıyamam ☹️hmm Bi an hemşehri olabilir miyiz diye düşündüm de onun için sordum 🤭
tembelkiz Elisa0110 sorma teyzesi dünden beri ateşi var halsiz bugün götürdüm antibiyotik başladım ilacı kusuyor daha yeni dalabildi arada inliyor ateşi çıkar diye yatamıyorum
Elisa0110 rabiadumanb az önce Bi postta konuştukta erkek bebek geç geliyo diye seninde mi erkek acaba dedim. Sağlıkla gelsin inşallah bebiş rabbim kolay doğum nasip etsin 🥰