dgngr Gamze1109 bilmiyorum ama bebeğin bazen şiş oluyomuş. Onu da erkek sanabiliyolarmış çıkıntıdan dokayı
Meltem-sengul1 Kızsa kızdır bwnim 12 haftada kız dendi inanmadım detaylı yine kız dedi çizğilerden kaynaklı kuz erkeğe zor dönüyor
2bebisannesyim Gamze1109 ben değil ama bi arkadasim iki gebeliginde de doğuma kadar kız dediler doğumda erkek çıktı şuanda iki oğlu var
Ceku256 Gamze1109 12 de erkek dendi 16 dan itibaren kız denmeye başlandı en garantisi detaylı ultrason kızım oldu sonuç olarak
minikmucizem26 eminaas bende 15 haftada yeni öğrendim doktor direk erkek dedi…yüzdelik yada benziyor vs demedi…ben yinede karnımı oğlum diye sevemiyorum…detayliyi bekliyorum😃 erkek deyopte kiza dönen varmi acaba
demirrleydi_ Gamze1109 bizim 15.haftada doktor kız dedi 20.haftada erkek olduğunu öğrendik yani senin haftan daha küçük değişme ihtimali var
selenemoon demirrleydi_ benim de 15. haftada kız dedi 20. haftada detaylı var 1 hafta sonra bakalım ne diyecek
mercan_e demirrleydi_ ben de şu an 17. Haftadayım. Bu ihtimallerden ötürü 20. Haftayı bekliyorum inşaAllah kesinleşmesi açısından
eni67 Benim 12 haftada kıza benziyor ama hazırlık yapma dedi 21 de detaylı olduk kesin kız dedi ama arkadaşıma kız dendi oda cinsiyet partısı yaptı detaylı da erkek olduğunu öğrendi şok olmuştu siz bence detaylıyı bekleyin
mercan_e Gamze1109 ben şu an 17. Haftadayım 20. Haftada doktora gideceğim kesinleşsin diye. Bence en mantıklısı bu
demirrleydi_ mercan_e en doğrusu olur zaten 20.haftadan sonra değişmez detaylıya da gidersin netleşir
minikmucizem26 orhismommmmmm ay bnde cok duyuyorum boyle:) 15 haftada doktor emin sekilde direk erkek dedi ..değişme ihtimali olurmu ki bu haftadan snra tedirgin oldum bak smdi🤣🤣
zeyonline01 minikmucizem26 benim öyle oldu 13te erkek dedi 17 de kız sonra detaylıdan kızım olacağı kesinleşti