Gamze1109 Çok yazı gördüm 12+3 de doktor kız dedi ama sürekli karşıma cinsiyet degisti gibi şeyler görüyorum bende kız hissetmiyorum hiç detaylı ultrasonu bekliyorum kaçta girdiniz siz detaylı ultrasona başına bu durum gelen varmı ? Yorumlarınızı bekliyorum
Elisa0110 Gamze1109 ben 18 de öğrendim o zamana kadar pek kendini göstermedi zaten 12. Hafta da erken gibi değişebilir de
orhismommmmmm Gamze1109 asko 16. Haftaya kadar özele devlette kız dedi. 18 de bi gittim erkek dedi ben şok kendım inanmamıştım o derece bişi fln alma sakın 20 ye kadar bekle hala geri gittiğimde soruyorum kızmı diye
gzmnrhal Gamze1109 Benim gitigim doktor 22-24 arasi bakiyordu daha kucuk almam demisti 23 de gittim . Ilk 16ci haftada erkek dedindi haylada erkek 😁
Gamze1109 orhismommmmmm ayy evet ya karsima o kadar çok çıkıyor ki ve ben gervekten hiç kız hissetmiyorum 18 de herkes net ogreniyormus bende şaşırdım kaldım asla cinsiyet ayrımı yapmma hir kızım var iyimi olmuş ama bir oğlum olsun bir daha da çocuk istemiyorum kafasindaydim hep hisslerimde istegimde erkekten yana bakalım artık bu yorumlar bana Umut oluyor
minikmucizem26 orhismommmmmm ay bnde cok duyuyorum boyle:) 15 haftada doktor emin sekilde direk erkek dedi ..değişme ihtimali olurmu ki bu haftadan snra tedirgin oldum bak smdi🤣🤣
mihra5358 Benim 12. Haftamda 14.haftamda kız denildi iki defa 18 de erkek dedi eşimle biz baka kaldık çok sasirmistik
Gamze1109 mihra5358 😅 ayy çok iyi ya böyle yorumlar görünce dokotra inanasim gelmiyor devlet mi dedi size özel mi
dgngr Gamze1109 bilmiyorum ama bebeğin bazen şiş oluyomuş. Onu da erkek sanabiliyolarmış çıkıntıdan dokayı
Gamze1109 gzmnrhal doktor netlesmeyi bekliyor demek ki devlette 16 haftada söylüyorlar bizim burda ozel dedi bana kız diye