songulattepe firo Yeşil işaretlediklerim aldıklarım. Pek bi eksik almadı. Mart ayında da odasını yapacağız kısmetse 🙏🏼
firo songulattepe burun aspiratörü ve serım fizyolojik gerekli mi yaza geliyorya bide ben ondan korkuyorum nasıl yapıcam diye sanırım ondan alamıyprum ya birde göğüs pompası aldınız mı? Bende bir tane salopet beğendim içindede yarım kol tişörtü var bunu ↉ ay mı 3/6 ay mı almalıyım kafam karışık
songulattepe firo Burun aspiratörü her türlü lazım olacak diye aldım. Serumlarda yanında hediye gelmişti. Göğüs pompası aldım ebebek indiriminden. 1-3 aylık varsa o da mantıklı olur. İlk üç aydan sonra havalar soğur. 1-3 ay yazın giydirmiş olursunuz
nurcan314_ firo ben 0 3 aydan çok az aldım genel tulum ve zibin aldım 4 tulum 6 kısa kol zibin biraz daha eklenir ama bence ihtiyqc 3 6 ay çok hızlı büyüyorlar
Happyanne_2baby firo iç çamaşırım akıntı değil bildiğiniz idrarımı kaçırmışım gibi yaş oluyordu oradan anladım canım detaylı ultrasonda öğrendim suyun az olduğunu ve bi test yaptılar amniyon sıvısı sızdığı pozitif çıktı canım
firo Happyanne_2baby bendede öyle ıslaklık oluyor biraz azaldı ama doktora gittim ultrasonda bişey yok öyle olsa devamlı akar durmaz sen idrar kaçırıyorsundur dedi birazda enfeksiyon vardı ilaç yazdı o şekilde
Happyanne_2baby firo beni kadın doğumcu anlamadı suyun yeterli dedi aynı sana dediği gibi dedi perinatolojide detaylı ultrasonla benim suyumun eksik olduğu çıktı ne kadın doğumcular anlamıyor canım bana da aynılarını demişti suyu gayet yeterli demişti
firo Happyanne_2baby peki sonrasında naptınız bide şöyle mesela ben suya değince elim bulaşık yokarken galan oluo alıo 1 çay bazen 1 tatlı kaşığı kadar ve lavaboya gidiyorum tam çıkıyorum ayağa kalkınca pat akıyor sizinki nasıldı
firo nurcan314_ valla bende ↉ aydan 6 tane takım aldım 4 tane 3 aylık fermuarlı tulum aldım zıbında 1 yenidoğan 5 3/6 ay aldım
firo nurcan314_ 3 6 bir tane yazlıl aldım sadece şu an havalar nasıl gider bide çocuk nasıl olur tam bilemedimde dedim onu doğdukdan sonra alalım
nurcan314_ firo annemde aynısını diyor valla hersey siparişle iki günde kapında rabbim kolaylık versin de bakımı düşündürüyor çok küçük süt gelcek mi alt değişimi bunları düşünüyorum bende surekli
firo nurcan314_ ay bende herşeyi aldım bi göğüs pompası kaldı ondada kararsızım süt gelcekmi az mı çokmu nasıl içircem emzircem nasıl doğurcam 😅gibi gibi habire bir evham
nurcan314_ firo ben mochi eller serbesti aldım masaj modu falan da varmış almak için aldım zaman yaklaştıkça heyecan endişe yeterlilik hepsini düşünmeye başladım yav
3oglanannnesi nurcan314_ 23 olduk erken doğum ihtimalimiz yüksek mayıs sonunu görsek çok güzel olacak
nurcan314_ 3oglanannnesi ay bol dua edicem inşallah zamanında alırsınız evladınizi kucaginiza inşallah stres yapmayın rabbim kolaylıklar nasip etsin inşallah 🤲
firo nurcan314_ bende ilk etapda kiwinin elektriklisini almayı düşünüyorum uygun fiyatlı eğer sonrasında çok lazom olursa eller serbest alıcam açıkcası duruma göre