ebruaksoy35 mutluuuannemmm aynen Dpo 6 yım şuan bek rengi külodum da garip leke var atılmıyor sanırım buradan
mutluuuannemmm ebruaksoy35 benimde peçete ile silerken oldu atılıyor bildirim kısmında resim yüklede var
mutluuuannemmm ebruaksoy35 ben hiç anlamıyorum yeniyim burda o kadar çok mu lekelenmeniz oldu benim çok hafifti
Tomris777 ebruaksoy35 bende de 19-20 de çatlama oldu aynı lekeler bende de var bekliyorum bakalım inşallah güzel haberler alırız
ebruaksoy35 mutluuuannemmm dün Dpo 6 ama peçeteye gelmedi günlük ped taktım birde sarımtırak minnak bir akıntım da oldu sarımtırak şeffaf birde beyaz şeffaf
mutluuuannemmm Kızlarrrrrrr beyaz kremsi akıntım oldu elim ile temizlenirken 2 kere üst üste yoğundu sanki ama şuan geçti yaşayan var mı ne demek oluyor regl 9 gün var daha
Suyusevmeyensusamuru mutluuuannemmm hamileliğimde yaşamıştım bi kaç gün sonra öğrenmiştim tabi herkeste farklı olabilir inş vardır benimde regl 9 gün var ama boş geçicek gibi bu ay
yarenkrcc ebruaksoy35 awox olanın çizgisi yamuk gibi geldi bana aşkım inşallah vardır, akıntın devam ediyor mu farklı başlık altında konuşmuştuk
ebruaksoy35 yarenkrcc az az var akımtım hala Awox silik çıktı birde çekerken biraz hırpaladım testleri :))) karnım çok ağrıyor kasıklarım sabah iğnelendi sanki