ebruaksoy35 cigddm ya bişey sorucam neden oldun ben bunu anlayamadım benimde olmam gerekiyor mu bilmediğim için sordum çatlayıp çatlamadığını göremiyoruz da ama yumurta akından ertesi günü sarımtırak akıntı oldu çağlamıştır diyolar ve ağrım vardı hala geçmiyor
mutluuuannemmm ebruaksoy35 13 Mart günüm 16-18-20-22-23-24-25–27 Şubat değerlendirdim yakalamışımdır umarım sizce
meryys mutluuuannemmm Benimde beklenen 13 mart 20,22,24,26,28 değerlendirdik 26da pik gördüm ve ağrım vardı 27de çatlamıştı
ebruaksoy35 mutluuuannemmm bakalım bende denedim inş olmuştur 19,23,24 yaptım 23-24 arası yumurtlama çatlama oldu
mutluuuannemmm meryys aynı günlerimiz sizinkine göre de değerlendirmiş gibiyim sanki tarihleri ben ovülasyon kullanmıyorum
meryys mutluuuannemmm Normalde bende kullanmiyordum ilk defa kullandım 2 kürtaj var benim düzenlerim değişti o yüzden denedim İnşallah pozitif görürüz ve sağlıkla ilerler 🫂
meryys mutluuuannemmm Pazartesi salı bir yaparım ben ne kadar erken yakalarsam iyi iğne başlayacağız 🥺
meryys mutluuuannemmm Benim gebelik kayıpları var kalpleri durdu 3 miniğimin o yüzden kan sulandirici iğne kullanacağım
mutluuuannemmm Kızlar sanki benim dün akşam kahve rengi silince gelen leke oldu bu sabahta daha az oldu düne göre nedir acaba
btun Selam kızlar benim de regli tarihim 16 Mart. 19-22-26 Şubat 1 Mart ilişki oldu dün beyaz akıntım vardı bugün yumurtlama günü gözüküyor programda bugün de boş geçmez diye düşünüyorum yarın da yapayım mı üç gün üst üste ?
mutluuuannemmm btun eminsen gününden 3 gün üst üste dene değilsende gün aşırı dene 1 gün dolu 1 gün boş gibi
Tomris777 ebruaksoy35 bende de 19-20 de çatlama oldu aynı lekeler bende de var bekliyorum bakalım inşallah güzel haberler alırız
ebruaksoy35 mutluuuannemmm aynen Dpo 6 yım şuan bek rengi külodum da garip leke var atılmıyor sanırım buradan