QueenBahar_ Bende Manisa da Gürle değirmen park diye geçen bir mekanda evlilik teklifi aldım genellikle düğün çekimlerinin yapıldığı yer kuzenimin nişan çekimlerine gitmiştik hepsi eşimle plan yapmış benim haberim yok 😂 kuzenimin görümcesi ikide bir eşimle konuşuyor bir şeyler soruyor falan tamamen beni sinir etmek için tabi başardılar da ne alaka falan diyorum eşime kızıyorum surat asıyorum en son defolup gidicem dedim eşim bırakmadı vs neyse😂😂 şelalenin altında bir tane köprü vardı köprüye çıkıp fotoğraf çekelim dedi bende artık kimse sinirlendiğimi anlamasın diye çıktım arkama geçti yüzüğü çıkarmış diz çökmüş kuzenim ordan eşime dedi ki dikkat et düşeceksin bende bir arkama döndüm baktım elinde yüzük diz çökmüş 😂😂 tabi bi an yumuşadım ciddi misin falan dedim o da yok şaka yapıyorum dedi 😂😂 sonra birbirimize sarıldık falan işte kuzenimin görümcesi geldi helalik falan aldı benden eşimle beni kıskandırmak için konuştu diye gelmeseydi konuşmazdım kızla tebrik falan etti yumuşadım bir fotoğraf falan çekildik güzel bir anıydı benim için 🥲🤍🌸