QueenBahar_ ohooo benim hikaye çok uzun ama 😂😂
Şimdi benim eşim aynı zamanda eniştemin kardeşi ablam evlendikten sonra işte onuda diğer oğluma alalım demiş ben yok dedim o zaman 18 yaşındaydım sonra 2 yıl sonra diğer ablamın doğumu için İstanbul’a geldim ve burda bir hastalık geçirdim macbur tedavim burda oldu burda kaldım ondan sonrasında da hastanede işe başladım pandemi oldu sokağa çıkma yasağı derken ben İstanbul’da 6 ay kalmak zorunda kaldım o sırada eltim olan ablamda hamileydi onun doğumu içinde kaldım bu sırada eşimle tanıştık ama aramızdaki ilişki abla kardeş ilişkisiydi ben ona abi diyordum sonra döneceğim günden bir gün önce manevi ablası beni mutfakta kıstırdı seni istemeye gelicez dedi ben yok dedim olmaz dedim döndükten sonra ne olduysa tamam dedim biz eşimle konuştuk sabahında kaynanam annemi arayıp senin diğer kızı da istiyorum dedi bizimkiler vermedi 3 defa istemeye geldiler tabi biz o bir ay zaten eşimle konuşuyorduk 😂 yani abi kardeş oldu sana karı koca şimdide iki çocukları var 😂😂 evlilik teklifi almadım doğal olarak