Deletedmom_878 hanega bunla yaptın mı aşko pik gördün mü geçen ay görmedim ben bu ayda bilmiyorum döngünün uzunluğu ne
hanega Deletedmom_878 yakaladık ama olmadı yine 😞 hayırlısı olsun 25-26 günde bir oluyorum 13. Gün pik oluyor genellikle
Deletedmom_878 hanega anladım kankam olur inşallah ne kadardır deniyorsun benim döngüm uzun 16. Gündeyim şu an
Deletedmom_878 birumut_ kankam normalde 30 31 32 değişiyordu geçen ay stresten mi anlamadım 46 günde oldum 5 6 gün sürüyor
birumut_ Deletedmom_878 kanka senin o zaman 16 17. Gün yumurtlaman lazım senin için de 14 15 16 17 18. Günler önemli
yasewin Deletedmom_878 ben bu ay ovulasyon yapmadım ya saldım değerlendirdim şüphelendiğim günleri çok kafaya takıyorum öbür türlü artık ne zaman olursa nasip🥲
Deletedmom_878 yasewin Of bende kafaya takıyorum çok benziyoruz birbirimize yarın randevum var kadın doğuma
Deletedmom_878 yasewin bende yapmayacaktım sözde elimde 10 tane vardı bitsin diye uğraşıyorum daha almam tövbe
yasewin Deletedmom_878 evet ya insanın psikolojisini bozuyor stres olunca bi de kasılmalar oluyor bende