Deletedmom_878 Kızlar test ilk 10 dakikada silik çıkıyor ama aradan 2 3 saat geçince koyu duruyor sizde de oluyor mu kafamı çok karıştırıyor
birumut_ Deletedmom_878 ilk 10 dakika önemli pınarım ben geçen ay laboquik kullandım biliyorsun bu ay da yarıya kadar kullandım Pik bulamadan bitti bende artımedin lh testini kullandım pili direk belli etti hamilelik testi gibi
Deletedmom_878 birumut_ artımed güzel diyorlar canım değil mi ama durdukça aşırı koyu oluyor benim kafamı karıştırıyor
birumut_ Deletedmom_878 kanka açık ya direk koyulaşıyor Artımed ama silikleşiyor mesela pembe veriyor ya bekledikçe açık mora dönüyor sönüyor rengi
Deletedmom_878 birumut_ ay kanka o daha iyi laboquick nasılsın bugün yaptım işte 10 dakika da silikti durdu durdu baktım baya yakın pike kafamı karıştırdı geçen ayda böyle oldu piki bulamıyorum ya
hanega Deletedmom_878 ben labaqukten hiç anlamıyorum hepsi bana aynı geliyor o yüzden daha o marka almıyorum
Deletedmom_878 Esma006 anladım aşko onu dikkate almıyoruz yani hani alt alta yapıştırınca karşılaştırma yapınca sonradan kafam karışıyor işte
yasewin Deletedmom_878 ben bu ay ovulasyon yapmadım ya saldım değerlendirdim şüphelendiğim günleri çok kafaya takıyorum öbür türlü artık ne zaman olursa nasip🥲
Deletedmom_878 birumut_ 5 tane bana yetmez kanka ama iyiymiş bende alayım bu bitsinde elimde beğenmedim bunu ben
hanega https://www.n11.com/urun/freely-ovulasyon-testi-2-x-5-test-2047074?magaza=elitkozmetikmedikal Ben bunu kullanıyorum en anlaşılır bunu buldum
Deletedmom_878 hanega bunla yaptın mı aşko pik gördün mü geçen ay görmedim ben bu ayda bilmiyorum döngünün uzunluğu ne