Buse67 Duş alabilir miyim sabah oldu hemşire akşam ılık duş alabilirsin dedi yarın oruç tıtacam ama alınır demi ya
Sezei Buse67 ben 1 gün duş almadım aşılama sonrası içim rahat etmedi ama yapacak birşey yok birde beslenmenize dikkat edin en azından 1 2 gün kazaya bırakın
Sena1359 Buse67 canım valla bende bugün oldum aşılama ama Allah’a emanet diyip duş alıcam hem oruç hem cüz çünkü.. akşam ılık duş alabilirsin dedi
Buse67 Hemşire ayakta ılık duş alabilirsin dedi ama çoğu yerde ilk gün almayın falan yazıyor ama cüzüm var orucumu tutmak istiyorum napayım sizce
Sezei elif2346 vajinal muayene olduysan onunla birebir aynı kuzum hiç ağrı acı hissetmiyorsun hemen olup bitiyor zaten 2 dakika sürüyor
Buse67 Sezei evet bende alsam da almasam da her türlü rahat edemiyorum ramazan ayı ya oruç cüz çalışıyorum birde Rabbim esirgesin inşallah mecburiyetten alacam sanırım
Sena1359 Buse67 dün değişik bi şekilde sancım vardı kasıklarıma kadar vuran ilk aşılamam da olmamıştı ama şimdi yok
Buse67 Sena1359 Femara canım. Bir tane 19.5 olmuştu bir tanesi de 15 di sağda bir sol da bir vardı ertesi gün iğne vur demişti 15 olan 17.5 18 olmuştur diye tahmin ediyorum. Çok güzel demişti hoca bilmiyorum valla artık. Sen ne kullandın
Buse67 Buse67 Sena1359 işe geldim biliyor musun bugün çalışıyorum ayaktayım sürekli Eşime diyorum bu kadar ayakta olmakla tutmaz diyor nasibi varsa her türlü olur merak etme