coolmom1 Kızlar ne durumdasınız ? 38+0 bugün bizim. Artık doğsun diyorum. Sizde süreçler nasıl, neler yapıyorsunuz?
Zbyd3 coolmom1 37 +2 benim de ayy çok heycanlı nst gidip gelıyoruz sancı falan yok haftaya sezeryan in gün alalım dedi doktor . Nasıl heucanlıyım anlatamam 🥲🥹🥹🥹
Irem-61 coolmom1 36+1 deyiz bizde. Bebek hala ters dönmemiş. Hayırlısı bekliyorum. Ama hala hastane çantam hazır değil
coolmom1 Zbyd3 sağlıkla gelsinler inşallah 🥹 Salı günü doktor kontrolümüz bizim de bakalım ne diyecek doktor
winnie_the_pooh 38+6 dayız. Yalancı sancılar aşırı fazla ama ne gelen var ne giden 😣 yoruldum beklemekten
Armoy 37+5’iz biz de; Teslo taylan bişi olmaz de” gibi geziniyorum ortalarda heyecanla. 38+6 da sezeryan vakti… erken gelmesin diye zorunlu istirahat verdi doktorum, bakalım :)
ozlem789 Bizde 38+1deyiz yalancı sancılarım çok fazla arttı doktorum 11 marta kadar süre verdi eğer gelmezse suni sancı vereceğim dedi gene gelmezse sezeryana alırım dedi hala nişanım vs gelen giden yok
Hazeel Bende 37+1 Salı randevum var muhtemelen 38 içinde gün verecek artık çok zorlanıyorum tez zamanda atlatırız korku heyecan hepsi bir arada
coolmom1 Irem-61 bir günde bile dönebiliyorlar canım ama sen çantanı yine de en kısa sürede hazırla derim ne zaman ne olacağı belli de olmaz sonuçta
coolmom1 bir çok sezeryan günü olduğunu farkettim ya, kendi isteğiniz miydi merak ettim açıkçası çünkü bizim hala neyin ne olacağı belli değil de 👉🏻👈🏻
kubracyln coolmom1 36+0 olduk 🥰 bebeğimin suyu bir buçuk aydır az çok şükür bugünleri gördük haftaya çarşamba ya da cuma doğum olucak 🥰