glsmm_ salihaci randevu alırken detaylı ultrason diye belirtme durumumuz olmuyor orda mı belirteceğiz acaba
esrafi5 glsmm_ evet sekteter soruyor zaten detaylı için mi diye orda belirtiyosunuz ona göre ücreti ödeyip giriyorsunuz
esrafi5 salihainciii evet alıyor eşiniz olmazsa başkasıda girebiliyor ben eşim gelmediğinde ablamla girmiştim şimdide her gittiğimde eşimle giriyorum
salihainciii Bnde bugün girdim çok iyi bir doktor tek tek ilgileniyo anlatıyo eşiniz de girebiliyor görselleri de CD olarak size veriyo
leilakays salihainciii Aybike hocanın detaylı fiyatı şuan güncel olarak ne kadar acaba ve kaç dakika sürüyor
glsmm_ Candoloz merhaba gittiniz mi acaba benim de randevum pazartesi renkli ultrason vermiyor diye okudum size verdi mi genel olarak nasıldı yorumlar mısınız
Candoloz glsmm_ Ben memnun kaldım cd veriyor sistemden de tum fotoğraflara ulaisyorsunuz. Siyah beyaz verdi evet ama ben sistemden renklisini de indirdim. Her seye detaylica bakip bilgilendirdi esim yanimda girdi yaklaşık 30-45 dk sürüyor.
yaseminbiri Candoloz bana cd vermedi ya 30 dakika sürdü cd de ne vardı acaba bir de ben renkli fotoğrafları buldum ama indiremedim ekran görüntüsü alabildim sadece direkt indirme oluyor mu acaba
Candoloz yaseminbiri cd çalar bilgisayar yok bakamadim ama verilirken zaten ultrasondan resimler diye verildi muhtemelen sitedekiler. Indirmeyi de net hatirlamiyorum sanki vardi indirme kismi ya emin misiniz ondan
yaseminbiri Candoloz görüntüler e nabız üzerinden gözükmüyor cep hastane uygulamasından görebiliyorum orada indirme yok sanırım siz nereden indirdiniz
gdnsars Candoloz merhaba detaylı ultrason için gideceğim Aybike hocaya normal kontrollerim için başka doktora gidiyorum Detaylı ultrasonda detaylı ultrason + muayene ücreti mi veriliyor yoksa sadece detaylı ultrasonun ücreti mi
Candoloz gdnsars merhaba🌸 orda bende bunu düşünmüştüm ayni durumdayiz. Odeme kisminda aliyolar zaten toplu hesaplayıp Hatirladigim kadarıyla muayene ucreti + detayli seklinde yani totalde tutari orda hastanede yatirabiliyorsunuz yonlendiriyolar