glsmm_ salihaci randevu alırken detaylı ultrason diye belirtme durumumuz olmuyor orda mı belirteceğiz acaba
salihaci uzaydangeldim Evet çok memnun kaldım herşeyi inceledi ortalama yarım saat sürdü ücretli 3600 lira ödedim
Kubrakomsoken uzaydangeldim bende 23 haftalıkken aybüke hocaya gitmiştim medovadaki doktorum önermişti riskli gebelik içinde aybüke hocanın takibindeydim çok başarılı ve ilgili bir doktor
salihaci aakn Evet çok dolu sabah saatlerinde bakmanızı öneriririm ara ara iptal eden oluyor sanırım düşüyor
Helenaaa uzaydangeldim ücretini öğrenebildiniz mi ? Ben detaylı ultrason için değil de normal gebelik takibi için gitmek istiyorum
uzaydangeldim eğer detaylı ultrasonu radyoloji yaptıysa kabul etmiyor kendi tekrar yapıyor onun ücreti 3600 normal muayene ücreti 1400
salihainciii eşleri de alıyor mu yanımıza yada yanımızda birini getirebiliyor muyuz detaylı anlatıyor bize de gösteriyor mu kendi bakıyor mu Bnde 2 nisanda gidecem Allah’ın izniyle de
Candoloz salihainciii bende 2 nisana aldim 😀☺️ acaba ogrenebildiniz mi sorularinizi bende merak ediyorum
esrafi5 salihainciii evet alıyor eşiniz olmazsa başkasıda girebiliyor ben eşim gelmediğinde ablamla girmiştim şimdide her gittiğimde eşimle giriyorum
glsmm_ Candoloz merhaba gittiniz mi acaba benim de randevum pazartesi renkli ultrason vermiyor diye okudum size verdi mi genel olarak nasıldı yorumlar mısınız