mutlusene Papatya-45 pup diye ses işte abdest bozuldu sanıyorum bakıyorum oradan geliyor sonra büyülüyor
Havin49_ mutlusene devlet hastanesi cnm benim sağlık sorunlarımı olduğu için doktor yapabiliriz demişti
mutlusene Selam kızlar bende sezeryan doğum yapmama rağmen ilk önce normale zorlandigim için sonra sezeryan oldum ve vajinadan pup hava boşluğu geliyor hatta bazen baya geliyor çok utanç verici ya
Moz Papatya-45 zamanla geçer bence çünkü evliliğin ilk zamanları yani ilk cinsellik deneyimlerinde benim de öyle gaz sesleri geliyordu sonra vajina alıştı sanırıım geçti bu da geçer heralde
gzmnrhal Moz Birisine doktor estetik önermiş düzelmeyen var demekki aslında ne kadar normal ve doğal bişey hiç duymadigimiz ve alışmadigimiz içn görmezden geliyoruz çevrede duysalar vah vah şeyine estetik yaptirmis diye konuşurlar
miracsevim gzmnrhal onlarda başka rahatsızlık vardır her sene düzenli muayene olmalıyız ama kadınlarımız halen bu konu da bilinçlenemedi
Bumah gzmnrhal 4 buçuk aylık oğlum dikişlerim için Kantoron yagı sürmüştüm ama şuada bile sanki açık orası gibi hissediyorum hava var gibi içinde ne zaman tam düzelir bilmiyorum
Bumah gzmnrhal annem dikişlerin daha çabuk düşer dedi diye sürdüm ortalama 2 haftada düştürler etkisi var mı bilmiyorum
gzmnrhal Bumah Evet arastirdim dikisler alindiktan sonra daha guvenli kullanilirmis yara izlerine falan iyi gelirmiş
gzmnrhal miracsevim Kesinlikle oyle cok göz ardı edilmis halbuki baya rahatsiz olan var bu durumdan üzücü