Deletedmom_584 17 yaşımdan beri pcoslu biri olarak adet düzenimin kilo ile çok alakalı olduğu tecrübesindeyim, daha önce bir düşük yaptım ve üzerine kilo aldım o dönem ve 2 sene hamile kalamadım 8 kilo verdim 2 ay düzenli adet oldum ve hamile olduğumu öğrendim hiçbir ilaç kullanmadım ama özellikle adet döngüm için geciktiğinde mesela yaptığım bir şey var maydonoz suyu içiyorum 15 gün yatmadan önce ama hamilelik istediğiniz için çok sıkı takip etmelisiniz, rahim sağlığı açısından bende baya etki eden bir kürdü tabii ki içip mucizeler yaratmasını beklemedim ama 15 gün içip hep regl oldum geciktirmeden daha fazla amacım bir düzene oturmasıni sağlamaktı çoğu zaman evlilikten önce de çok işe yaradı ama en önemlisi kilolu olmasanız da dahi kilo vermenin çok etkili olduğunu söyleyebilirim olmaz diye sakın düşünmeyin çünkü en önemli şeylerden 2.si ise bu konuda stres farkında olmadan bile yapıyoruz buna dikkat edin kendinize bedeninize güvenin pcos zor ama onunla yaşamayı öğrenmek zor değil ya da o varken hamilelik de zor değil❤️🩹🥰😊