1ogrencianne Deletedmom_584 Bir meşguliyet bulmak belki bu stresi üzerinden atmana yardımcı olabilir 😊 insan rahatlayınca sanırım hormonlar daha rahat ediyor 😊
mystery94 sevimlipandahii ilk iğnemi vurdurduğumda famera kullandım bir tane 19 olmuştu İkinci iğne mi vurdurduğunda klomen kullandım bir tanesi 19 diğeri 16 Şimdi üçüncü iğne mi vurduracağım letu kullandım daha belli değil canım cuma günü gideceğim
mystery94 sevimlipandahii canım benim aminn inşşş 🥹🌸 33 oluyorum yarın doğum günüm🤣🙈 sizin yaşınız kaçtı
Esmanurakbass Deletedmom_584 genelde doğal yöntemlerle veya vitamin takviyesiyle yükselen bişeymis zaten ama işte erkeklik gururu bissuru ilaç aldım birini kullanmadı bende yoruldum artık her konuda destek çim ama bu konuda adama bişey oluyor bende bişey yok diyo hiç bişey kullanmıyor
Deletedmom_584 miniminibebi Maydanoz kürünü bende yapmaya başlayacağım rahim sağlığına iyi geldiğini bende duymuştum şu an 82 kiloyum aralıklı oruc yapıyorum inşallah güzel soncular alabilirim
miniminibebi Deletedmom_584 inşallah alırsınız ben 95 kilo ile hamile kaldım kilo sadece fiziksel olarak sorun hamile kalmak için değil sadece pcosu azaltmak için kilo vermek iyi geliyor 8 kilo verdim hamilelik öncesinde ben
Esmanurakbass Deletedmom_584 nasıl yapıyorsunuz nelerle besleniyor nelere dikkat ediyorsunuz anlatır mısınız bende yapmak istiyorum aslında çok duydum aralıklı oruç ama hiç yapmadım bilgim de yok
42ayse Deletedmom_584 sabah akşam kaynamış suyun içine 1.5 tatlı kaşığı atarak demledi ve adeti başladığından beri hiç aksatmadan hamile olduğunu öğrenene kadar kullandı bide yanında soğan suyu içti ve öbür aya adeti gelmedi hamile kaldi
miniminibebi Esmanurakbass maydonoz suyu içtim canım ben bir tutam maydonoz ve sapları bir bardak su kaynatiyorsun akşam yatmadan önce taze yapıp içiyorsun içine bol limon sıkarak içebilirsin 15 gün içip 15 gün ara adet olması için bu kür, bana iyi gelen buydu eğer o 15 gün aradan sonra olmadıysa tekrar 15 gün içip bu sefer 30 gün ara veriyorsunuz üst üste içilmiyor içerisinde magnezyum olduğu için rahim sağlığı açısından maydonoz çok faydalı ama dediğim gibi hamilelik olmadığına kesin emin olunca yapın hamilelikte ve regl sırasında içilmiyor
Esmanurakbass miniminibebi adet gecikmesinde yapılıyor yada düzene girsin diye yapılıyor diye duydum özellikle Saraçoğlunun videolarında picoslu kadınlar soğan kürü yapıp icsinler diyor ben yaptım ne adetim düzene girdi ne hamile kaldım yani sadece temiz kaldığım günleri uzattı bir iki gün başka bı avantajı olmadı
miniminibebi Esmanurakbass bu arada başka bir konu için yazdığımı yanlışlıkla buraya yazmışım kusura bakmayın🫠💖
Esmanurakbass miniminibebi nasip olmayınca demekki yani bende 8 kilo verdim sonrasında 1-2 kgaldim baktım iki kg bile fiziksel olarak fark yaratıyor tekrar başladım bı 5 kg daha verdim yani toplam 12 kg verdim 84 72 ye düştüm o arada ilaç takviye kullandım ama nasip olmadı artık vakti değilmiş diyip kafamın içindekini susturmaya çalışıyorum tabi ne kadar olursa artık
Deletedmom_584 Esmanurakbass Yani balım maalesef erkekler biraz bu konuda böyle çok kafana takmamani öneririm hangi erkek koşa koşa test veriyor ki? Hastaneye ben gidiyorum 2 yıldır evlendiğimden beridir Çift rahimliyim ayrıca rahimde perde de varmış ameliyat oldum bir sürü aşamadan geçtim 2 yıl dile kolay kar demedim kış demedim soğukta ayazda hastaneye gittim uzaktı birde sabah 8 den aksam 4-5 gibi geliyordum eve eşim sadece test vermeye geldi onada gönüllü gönülsüz.