myangelson kurkmantosuzmadonna zor fotoğrafını çektik asla durnuyor 😂😂😂 çekilenler de yamuk yumuk zaten uykusu da geldi neyse olanlarla idare edeceğiz artık 😅
kurkmantosuzmadonna myangelson tahmin ediyorum. Bizimkinin gözü pastadaki süslemelerde mumlardaydı. Bir iki pozu çektik. Sıkıldı asla bakmadı kameraya. 🥲😂
myangelson kurkmantosuzmadonna bizimki de mumlara çok heyecanlandi gözleri açtı şaşkın şaşkın baktı 😅
kahvesever__ kurkmantosuzmadonna gurbetteyim o yüzden kimse yok 😂burda bir kaynım gil var onlarda uzak gelmiyorlar davet etsem de 😂 Makarna Tavuk kanat salata baklava vardı Bugünde kuru fasülye ve sulu köfte salata var pilavdan ve makarnadan bıktım artık
kurkmantosuzmadonna kahvesever__ gelmeyeni zorlayacak halin yok. 😂 Ay iki günün menüsü de çok güzel. Ben ne yapsam bilmiyorum bugüne.
Deleted33000 kurkmantosuzmadonna ay benim dün akşam misafirim vardı menüm Yarmalı yoğurt çorbası Kuru dolma İçli köfte Kuşbaşı etle maklube Patates salatası Mor lahana turşusu Kadayıf
kurkmantosuzmadonna Deleted33000 ooo maşallah ne kadar güzel menü ? 😍 Yiyenlere afiyet olsun canım. Ellerine sağlık.
Deleted33000 kurkmantosuzmadonna sağol bacım ablamlar da çok beğendi bugün akşama da eşimin dayisigil yemeğe çağırdı ordaymişiz😂