Alya05 kurkmantosuzmadonna afiyet olsun eline sağlık cnım İçli köfte Mantı Çorba Bide dünden kalan pilav tavuk Tatlı olarakta sütlaç yaptım
kurkmantosuzmadonna Alya05 sağ ol canım. Senin de ellerine sağlık. Harika menün var. Afiyet olsun yiyenlere.
demirrleydi_ kurkmantosuzmadonna afiyet bal şeker olsun 🥰 Bizdede soslu tavuk Pilav Çorba Turşu var tatlı olarakta pasta var galiba bugün doğum günüm eşim yaptırmış diye düşünüyorum 🥰
jalepone kurkmantosuzmadonna Pirinç pilavı Mercimek çorbası Sucuklu kurfasülye Yeşil salta , turşu Ayran Kabak tatlısı 😊
kurkmantosuzmadonna myangelson ay öyle oluyorlar. Özellikle o fotoğraf çekineceğin zaman aman Allah. 😄
Alya05 kurkmantosuzmadonna teşekkür ederim canım Benm ❤️🌸 İftara misafir çağırma konusuna gelirsek 3 çocukla çok zor vala ama yine eşim diyebilir arkadaşlarımız gelsin
myangelson kurkmantosuzmadonna zor fotoğrafını çektik asla durnuyor 😂😂😂 çekilenler de yamuk yumuk zaten uykusu da geldi neyse olanlarla idare edeceğiz artık 😅
kurkmantosuzmadonna Alya05 kayınvalidenler sizde mi daha ? Çocuk olunca ekstra zor valla. Kendimize yapana kadar mutfağın altı üstüne geliyor. Oğlum dolabı çekmeceyi bütün karıştıryor. 😄
Yazmelegi_ kurkmantosuzmadonna dogum yaptım 1 hafta oldu o yüzden ne gidiyorum ne kabul ediyorum🙃 Tavuk sote Bulgur pilavı Turşu Salata Profiterol
kurkmantosuzmadonna Yazmelegi_ oy en güzeli. Bebiş miniciktir daha. Menün çok güzel ellerine sağlık canım. Yiyenlere afiyet olsun.
Alya05 kurkmantosuzmadonna Evet canm bendeler bayramdan sonraya kadar, bayramdan bir hafta sonra gidecekler
_efinah08 kurkmantosuzmadonna cevap vermekte geç kalmışım 🤭🤭 tavuk sote bulgur pilavı cacık ve salata künefe