bozkurt38 lux38 Allah kolaylık versin şimdiden geçmiş olsun doğuma doktorunuz mu girecek acaba sistem nasıl ilerliyor orada bilginiz varmi
bozkurt38 babymom20 bende şehir dışından geldim geçen hafta gittim Mustafa Oğuz yilmaza doktor iyi birine benziyor en azından alel acele başından atmıyor digerleri gibi
aaaaa1864 bozkurt38 evet bugün kim girdiyse memnun ayrıldı o doktordan en az 10 dk içerde kaldılar hep
aaaaa1864 babymom20 ben şehir hastanesinde istediğim gibi doktor bulamadım ama normal ameliyat olanlar falan çok memnun refakatçi yemeği hasta yemeği temizliği falan çok güzel diyorlar hep
meltem3838 lux38 ben de bugün ilk defa gittim şehir hastanesine 35teyim, ama korkularım var ameliyat nasıl, süreç nasıl gidiyor odalar nasıl hiç bilmiyorum. Şimdiden Allah yardımcınız olsun
MAMA13 aaaaa1864 Benim arkadaşım orada sezeryan olmustu sizin için sorayım inşallah yarın dönüş yapayım size
MAMA13 aaaaa1864 Sordum canım çok memnun kaldım dedi varis çorabı giymemiş ilgileri alakalari özelde yok dedi temizdi dedi refakatçi olarak erkekte alıyorlar dedi eşin olmak isterse güzel birşey bence yani memnun kalmış
zehrairem lux38 tecrübelerinizi paylaşırsanız mutlu olurum süreç nasil ilerliyor bide neden nöbetçi dr giriyor onu anlamadım dr secemiyormuyuz sezeryan doğumda 🤔hayirla sağlıkla alin bebeğinizi kucağınıza inşallah
elifin_ Fizikcifizik hangi hastaneye gidiyorsunuz acaba? Ben şehir dışından geleceğim doğumum da kayseride olacak doktor arayışındayım
fatmakaraman ben Kayseri şehir hastanesinde Mehmet çopurogluna gidiyorum çok iyi bir doktor güler yüzlü kibar ilgili , sezeryanıma da onun nöbetçi olduğu bir günü ayarlamayi düşünüyorum bir aksilik olmazsa, tavsiye ederim
aaaaa1864 fatmakaraman bende duydum o doktoru fakat çok dolu acaba hastalarını tanıyor mu yoksa bakıp geçiyor mu