aaaaa1864 Bu hastanelerde doğum yapmış olan var mı erkilet hastanesinde doktoru beğendim şehir hastanesi’nin de kendisi temiz güzel ama bir türlü doktor bulamadım
Fizikcifizik aaaaa1864 ilk kez devlette bir doktoru ilgili buldum. Erkilette İsmet Yağız diye bir doktor. Hakikaten cok ilgili birisi. Ben özelde takipliyim devlette dogurmak istemediğim icin ama isteseydim bu doktora giderdim hep.
rabiauns38 aaaaa1864 ben kesinlikle kivanc beyi oneriyorum erkilette. yakin zamanda arkadasim dogum yapti cok memmun.
MAMA13 aaaaa1864 Görümcem doğum yaptı iki ay olacak çok memnun kaldı ilk bebegini şehir hastanesinde doğurmuştu ikinciyi erkilette doğurdu. Erkiletten daha memnun kaldı oda tek kişilik yanına refakatçi alıyorlar sancı çekerken ve telefonunuz da yanınızda oluyor bunlar güzel bence ve sakin bir yer olduğu için çok güzel ilgilendiler özelde gibi hissettim dedi bende hamileyim beş aylık şehir hastanesi takipliyim eğer normal doğum olursa erkilette doğum yapmayı düşünüyorum
bozkurt38 lux38 Allah kolaylık versin şimdiden geçmiş olsun doğuma doktorunuz mu girecek acaba sistem nasıl ilerliyor orada bilginiz varmi
zehrairem lux38 tecrübelerinizi paylaşırsanız mutlu olurum süreç nasil ilerliyor bide neden nöbetçi dr giriyor onu anlamadım dr secemiyormuyuz sezeryan doğumda 🤔hayirla sağlıkla alin bebeğinizi kucağınıza inşallah
elifin_ Fizikcifizik hangi hastaneye gidiyorsunuz acaba? Ben şehir dışından geleceğim doğumum da kayseride olacak doktor arayışındayım
aaaaa1864 rabiauns38 evet beyaz şehir semt polikliniğinde gittim normalde erkiletteymiş orda doğurursam zaten ona gitmeyi düşünüyorum ama hastane nasıl temiz donanımlı mı acaba refakatçi ziyaretçi nasıldı babayı aldılarmı bilginiz var mı
babymom20 Bende şehir veya erkilet arasında çok kararsızım şehir hastanesi gayet temiz ilk doğumumu orada yapmıştım erkilette de Kıvanç beyi beğendim
aaaaa1864 babymom20 şuan bende aynısını yaşıyorum şehirde doktor bulamıyorum istediğim gibi erkilette kıvanç beyi beğeniyorum ama hastane nasıl acaba
lux38 meltem3838 nöbetçi kim ise o girecek ama kontrollerimi hep Mustafa Oğuz Yılmaz yaptı çok memnun kaldim
babymom20 aaaaa1864 ben şehir dışından geleceğim Mustafa Oğuz Yılmaz’ı öneriyor herkes onun ameliyat gününde sezaryen olmayı düşünüyorum aksi bi durum olmazsa
aaaaa1864 lux38 benimki planlı sezeryan o yüzden kendi doktorum girmez mi acaba? Evet o doktordan çıkan herkes memnun ayrılmıştı kapıda gördüm nasıl ilgili mi çocuğı falan gösteriyor mu bugün harika diye bir doktora gittim hiç ilgilenmedi çevirip çocuğu bile göstermedi
meltem3838 lux38 ben de bugün ilk defa gittim şehir hastanesine 35teyim, ama korkularım var ameliyat nasıl, süreç nasıl gidiyor odalar nasıl hiç bilmiyorum. Şimdiden Allah yardımcınız olsun
babymom20 MAMA13 erkilette yenidoğan yoğun bakım var mı bide sezaryende varis çorabı giydiriliyor mu pıhtı atma durumuna karşı
MAMA13 aaaaa1864 Şehir hastahanesinde Havva can hoca var ben ona gidiyorum bı kaç doktor değiştirdim en sonunda onu buldum çok memnunum çok iyi bir doktor en azından konuşuyor bilgilendiriyor cevap vermekten aciz değil bebeği gösteriyor anlatıyor
bozkurt38 babymom20 bende şehir dışından geldim geçen hafta gittim Mustafa Oğuz yilmaza doktor iyi birine benziyor en azından alel acele başından atmıyor digerleri gibi
MAMA13 babymom20 Yenidoğan yoğun bakım var ama sezeryan doğumda nasıl bilmiyorum ben normal doğumunu biliyorum
aaaaa1864 MAMA13 ben sezeryanı merak ediyorum çünkü ilki de sezeryan erkilette hiç doğum yapan tanıdığım yok nasıl acaba
babymom20 aaaaa1864 bende sezeryanı merak ediyorum benimde ilk sezaryen şehir hastanesinden çok memnun kalmıştım
MAMA13 aaaaa1864 Benim arkadaşım orada sezeryan olmustu sizin için sorayım inşallah yarın dönüş yapayım size
aaaaa1864 babymom20 ben şehir hastanesinde istediğim gibi doktor bulamadım ama normal ameliyat olanlar falan çok memnun refakatçi yemeği hasta yemeği temizliği falan çok güzel diyorlar hep