birumut_ bebegimle_ben aşkım pancar yiye yiye tüm vücudumda ki sıcılar kıpkırmızı oldu kesin bir tanı yok ama değerlendiriyoruz işte kendimizce bugün acayip sancım var acaba kanlanma olduğu için mi Dpo 5 ama
bebegimle_ben birumut_ hafi insallah canim guzel haberler dpo 9 da silik cikmasi lazim dua edicem sana
birumut_ bebegimle_ben Dpo 9 da benim negatif çıkıyor ya geçen ay öyleydi 12 de pozitifi gördüm 🥹🥹 zaten Dpo 8 de progesteron baktırmaya gideceğim varsa az bişey de belli olur
birumut_ bebegimle_ben biliyorum 🥹🥹 bu ay olmadı gibi herhalde ya diğer ay taktik değiştirerek bakılan geçen ay akıntım hafif de göğüs belirtim vardı bu ay oda yok
bebegimle_ben birumut_ uzulme canim belki dpo erkendir insallah guzel haber alirsin genelde dpo 9 da belirti basliyor 🤲
birumut_ bebegimle_ben ay başlasın ya valla yarın gideceğim doktora varsa belli olur mu bişeyler ya Dpo 8 olacak
bebegimle_ben birumut_ eger olsa belirtiler olurdu canim azda olsa goguste hasasiyet kadik agrisi bunlar varmi canim cunku dpo 9 da silik cikar test
bebegimle_ben birumut_ anladim canim gecen ay da yoksa adet olduysan bu ay olmasa uzulme canim guclu kal insallah onumuzdeki ay sana yardimci olurum stress uzuntude etki eder
Mrvll Mzgnn0234 adet döngünüz kaç gün yaklaşık? 28 gun ise eğer zaten son adet başlangıcına genelde yarısı 14 eklenır. Sızın de tam 13 eklenıp 26 da pik yapmış. Yanı hıc beklemedıgım dönemde demıssınız ne demek ıstedınız