Mzgnn0234 mklc19 kiminde akıntı geliyor ovulasyon ile takip ediyorsanız testiniz silikleşmeye başlıyor
Mzgnn0234 ebruaksoy35 ovulasyon ile takip ederseniz tam gününü yakalarsınız ben hiç beklemediğim zamanda yumurtladım mesela
ebruaksoy35 Mzgnn0234 23 Şubat çok koyu akıntı 24 de sarımsı ama yine yumurtamsı akıntı geldi hala o günden beri sol kasık ağrım var akıntım durdu şimdilik 19, 23, 24 değerlendirdik
Mzgnn0234 ebruaksoy35 insallah hamilelik belirtisidir bol dua edin mübarek Ramazan ayinda isteyen herkese nasip olsun 🤲
ebruaksoy35 Mzgnn0234 amin Dpo 3 e giricem daha ama İnşalah çatlayıp döllenmiştir :) nasıl anlarım bilmiyorum
Mzgnn0234 ebruaksoy35 anlayamazsın , sabırlı ol canım bol bol dua et zamanı gelmişse nasip olur stres yapma bende çok stres yapmıştım 2. Çocuğum da 3 yıl olmadı sonra karar verdik tedaviye o ay hamile kaldım. 3. Yu istiyorum bende. Senin ilk çocuk mu
Purpura26 kızlar banada bir bakar mısınız? Tam hangi gün olmuş yeterince koyulaşmadı gibi geldi ama sonra tamamen silikleşti
Mzgnn0234 Purpura26 15 16 27 tam pik görünüyor. Catlamis silikleşmeye başlamış. İnsallah bebeğin seninledir
Purpura26 meryys İlk gebeliğimde bunlardan kullanmıştım çok net göstermişti o ay hamile kalmıştım zaten o yüzden yine bu markayı aldım. Ama beklediğim koyulukta çıkmadı. 15 16 yı değerlendirdik bakalım nolcak
Purpura26 Mzgnn0234 sedefhamile 15 16 yı değerlendirdim 17yi boş geçtim artık bakalım nolcak bu heyecanlı bekleyiş 🤗
iremxersoy kizlar son regl gunum 19 şubat yumurtlama akintisi dun geldi bugun de cizgi boyle pik olmaya yakin mi sizce?
bebegimle_ben birumut_ insallah canim kan civitici seylerde de var yiyeceklerde kirmizi pancar nar suyu bunlari dene canim
birumut_ bebegimle_ben aşkım pancar yiye yiye tüm vücudumda ki sıcılar kıpkırmızı oldu kesin bir tanı yok ama değerlendiriyoruz işte kendimizce bugün acayip sancım var acaba kanlanma olduğu için mi Dpo 5 ama