Herseydenbiktim hd_d Askim benim oğlan son haftalara kadar o kadar hareketsizdi ki artık karnımı sallıyordum düşün 😂 doktor normal dedi simdi 5 aylık beni yicek
hd_d Herseydenbiktim Hahaha belkide benmkide uykucudur bilemeyiz😅 detaylım var yarin biraz daha kontrol edeym bakalm hareketlerini belki eder🥹
gfc02 hd_d 22+6 günlüğüz bendede oluyor bu durum bazen hareket etmedimi çok korkuyorum sanırım bu haftalarda sık sık hissedilmiyor zaten iyi düşünelim iyi olsun herşey 🥰
hd_d gfc02 Amin insllahh güzelim buraya acinca post rahatladi biraz icim yarın detaylım var görcem minigimi🥹🫶
gfc02 hd_d benim olduğum yerde detaylı yapılmıyor maalesf ilçedeyim eşimde dışarıda çalışıyor çocuğumla tek gidemiyorum bu yüzden giremiyecem detaylı ya
elifsn23 hd_d canım meraklanma hepimiz bunu yaşıyoruz en son gittiğim kontrolden önce hiç hareketi yoktu doktordan sonra kıpır kıpır oldu doktora gitmek istiyorlar herhalde😂
hd_d beautiful_ Ayyy teşekkür ederm canımmm annelik ne kdr garip bir seymis daha dogmadan bile neler hissettiriyor insana
hd_d beautiful_ Demi her hamilelikte farkli duygular tadiyor insan benimki ilk acemiliğini cekiyorum baksana