denizhimi Kızlar bu ay letuya başladım bide Dr yanında vitamin içeren bi şaşe de almamı istedi letu ile hamile kalan varmı aranızda
Guniiii denizhimi evet sadece letu kullandım iğne falan hiçbişey kullanmadım. 5-ci ayda hamile kaldım.
Biranneadayi4 denizhimi dr bana bir ay bos bir ay dolu ilerleyeyecegiz dedj bu ay kullandim gelecek ay kullanmayacakmisim
BKZ Direkt Letu diyemem çünkü Letudan sonra gonalf iğne ve sonra ovitrelle iğne ve sonra progestan fitil kullanıp kaldım
BKZ mucizebebekkk589 ilk beş gün letu kullandım sonra gonalf iğne yaptım beş gün boyunca. Sonraki gün ovitrelle iğne yapıp dört gün üst üste ilişki denedim. Sonra da 15 gün progestan fitil kullandım ve sonuç pozitif 🙏
mucizebebekkk589 BKZ maşallah canım 😍 darısı başıma inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🤲🏻 yumurtan kaç mm olmuştu
BKZ mucizebebekkk589 aminnnn inşallah 3. Günde baktı 19 olmuştu 2 gün daha iğneyi yap dedi sonra kaç oldu bilmiyorum
busesenaoz Guniiii 5 ay üst üste mi letu kullandınız. Benim bu ay 3 olacak da doktor aşılama önerdi yani hem benim hem eşimin değerleri normal.
Guniiii busesenaoz evet 5 ay üst üste aşılama için acele etmeminizi öneririm . Üstelik herşeyiniz normalse
busesenaoz Guniiii doktor kontrolünde mi aliyordunuz yoksa kendiniz mi. Benim doktor milimlerini de ölçüyor