Herseydenbiktim Kızlar, e-bebekten alışveriş yaptığımız zaman ücretsiz emzirme danışmanlığı, ücretsiz ek gıdaya geçiş danışmanlığı kazandınız diyor. Ne oluyor tam olarak, video, konu anlatım, pdf mi? Yoksa canlı görüşme mi? Bilen var mı?
Keziban Herseydenbiktim onu bilmiyorum ama bir broşurda görmüştüm ücretsiz emzirme danışmanlığı veriyorlar galiba çok güzel bir şey anne ve bebek için yapılan uygulamaları her zaman takdir etmişimdir
Herseydenbiktim Keziban Ay teşekkür ederim canım, hep mesaj geliyor ama hic ciddiye almamıştım. Keşke alsaymisim🥹 Ek gıda zamanımız geliyor olmazsa bari sorarım 🙏🏻💖
osimdiannee Herseydenbiktim AA bende burada durayım. Sürekli alışveriş ettiğimiz için hanımefendiye 🤣♥️
nursenasu27 Herseydenbiktim banada aynı mesajlar geldi kayıt olmak lazım başta galiba tam bende bakamadım belki video şeklindedir
tahamommy Herseydenbiktim aşko linke tıklıyosun önce giriş yap diyor ama giriş yapmadan da altta bebeğinin yaş aralığını seçiyosun ona göre uzuuun bir yazı çıkıyor en altta da uyku danışmanının web sitesi intagram hedabı linki falan var ordan özel soru sorabilirsim ama o ücretsiz midir bilmiyorum GÜNCELLEME dkkdjf kızlar bunu yazınca gittim giriş yaptım bebek.com da bi forummuş giriş yapınca şehrini seçiyosun uyku danışmanları çıkıyor 2 tane whatsapptan yaz diyor tıkladım hazır mesaj çıkıyor zaten onu gönderdim bakalım ne dicekler gerçekten ücretsizse süper
bsrbrkysr184_ Herseydenbiktim ay bilmiyorum ki aşkım bize mama önlüğü verdiler 2000 üstüne çıktık diye 🤣 ben o emzirme şeysini görmedim
bsrbrkysr184_ myangelson ay bende hiç normal msjlara bakmam inşallah pişman olacağım birşey kaçırmam 😅🤣
myangelson bsrbrkysr184_ bizde de eşime gidiyor mesajlar 😂 ilk dogumumda hastaneden taburcu olduğumuzda sağım makinesi vs almistik ben sezaryenli oldugum için dışarıda oturuyordum kendi numarasına üyelik yapmış o yüzden ona geliyor mesajlar 😅