beyzzsenturkkk dilek190 27. haftadayım felfenayım mahvolusları oynuyorum ilkine göre daha az kilo aldım ama o kadar ağır o kadar ağrılı zor geçiyor ki götüm koltuk görmüyor belim ayrı göbeğim ayrı bi gün uyusam diğer gün zombi gibiyim bi enerjim var bi yok mal oldum çocukla hamilelik de ayrı zor her gün doğuruyorum sanıyorum ahlaya uflaya babnneme döndüm
yahya2024 dilek190 onlar doğum anını söylüyor bence 🙂fiziki olarak bende bitmiş haldeyim benim de ikincisi ve bende bir gün sonra 34 olacam. 🙃
aprilbaby dilek190 kesinlikle çok zor ilkte hamile değilmişiz resmen bende 33 deyim tükendim az kaldı sağlıkla zamanında gelsin diye dua ediyorum
ru_a6 dilek190 benimde ikinci hamileliğim ve 2 gün öncesine kadar hep çok yorgun bitkinim zor geçiyor diyordum taaki 37.haftayı görene kadar. Artık daha da zor geçiyor yemek yaparken bile ayakta durup nefes alamıyorum nefes darlığı yaşıyorum 2 adım atıp tıkanıyorum bugüne kadar hep böyleydim daha artmaz ne olabilirki diyodum oluyomuş bişeyler
beyzzsenturkkk dilek190 akşamın son saatleri bir bacak arası ağrısı vuruyor kitlenip kalıyorum özellikle gece hangi tarafıma çok yatmışsam sabah o bacağımın kemiği daha çok sızlıyo hık desem çıkacak gibi hissediyorum yorgun muyum dinlenik mi ne hissettiğimi bilmiyorum ne uykudan keyif alıyorum ne uyanıklıktan dönerken uykularım açılıyor sabah bitik kalkıyorum akşam bitik yatıyorum
dilek190 beyzzsenturkkk uyku yok kalmadi ustune bide soguk alginligi oldum yürüyemiyorum bazen inanin sadrce benmi boyleyim acaba diye dusunuyorum ilk çocugumla hic ilgilenemiyorum
kubrasjsjs dilek190 valla bencede her gebelik aynı olmuyormuş ilkinde hiçbişey anlamazken bunda resmen yeni hamile kalmış gibi tepki veriyor vücudum 🥲
esme3066 Bende aynı durumdayım. İlkinde 37. Haftaya kadar çalıştım. Yaşım da 24tü. Sanırım yaşla alakalı öyle düşünüyorum yani. Şu an 31 yaşındayım ve inanılmaz zorlanıyorum. 30. Haftadan sonra yerimden kalkamaz oldum. Her yerim ağrıyor, uyuyamıyorum.
aslmoms 24 yaşında ilk kez anne oldum. Belkide süreci tam hatırlamıyorum. şuan 34 yaşımdayım. Ellerime kollarıma kdr ağrılarım var. Kendimi daha halsiz yorgun daha hasta hissediyorum. İlki kızdı bu erkek. Alakası var mı onuda bilemiyorum.
mommyyysd dilek190 bende 33+4 üm ilk çocuğumda hiç ne agrım sızım oldu ne sancım oldu 9. Ayda hala şehir şehir geziyordum . Bunda yerimden kalkamaz oldum bir insanın heryeri mi dökülür o kadar ağır geldi ki
pembeayakkabilikiz dilek190 bende oyleyım 36 haftadayım aşırı yoegun ve bitiğim çok zor dpgum kolay olur Insallah
Semilk05 dilek190 yalaaann ilk hamilrliğimin gözünü seveyim hamdolsun ama bu beni şimdiden çok yordu daha 20. Haftadayım