eylusko saricivciv_ 36+4 14 kilo aldım. Çok aldım. Ama ilk bebegimde de 17 kilo almıştım. 15 kilosunu hemen vermiştim. Umarım bunda da veririm . 57 ile hamile kaldım.
eylusko nesli1453 yoğun stres, tek başına cocuk bakma, yemek bile yapıp yiyememe, cahillik , endişe, korku , panik, uykusuzluk . Bunlar hemen 15 kilo vermeme neden oldu 😅😅😅
paradise35 24+3teyim 74le başladım 87 olmuşum 🥲 boğazımı tutamıyorum bu gidişle 100 kilo olcam diye korkuyorum ilk hamileliğimde de 68le hamile kalıp 92yle doğurmuştum sonra 22 kilosunu vermiştim 2 yıl önce
ebrudefnee saricivciv_ ilk gebeliğimde sanırım 25-30 kilo arası rahat almıştım 2. Gebeliğim 20 haftalık hamileyim 5 kilo aldım bile
minnosss58 saricivciv_ 65 ile hamile kaldım yarın 32. Haftama giriyorum 72 kiloyum gören hiç kilo almamişsin diyor ama ben bacak, baldırdan aldığımı fark ediyorum çatlaklardan dolayı 🥲
secil_tunc 17+6 dayız 60 ile hamile kaldım 58 kiloyum şuan ben de mide sorunu yaşıyorum kusmaktan dolayı sürekli kilo veriyorum 2 kilo alıyorum bi mide ağrısı yaşıyorum kusmada eşlik ediyo hop 2 kilo veriyorum
gizemturgutt Yarın 19 haftalık olacağız 2 kilo almışım aslında çok iştahım açılmadı çok yemiyorum ama ramazan da pideyi ve tatlıyı abarttım
ibel saricivciv_ ikinci hamilelik kilo alimim daha çok olacak sanirim ilk hamileligimde 53 le hamile kaldım 58 le doğuma girdim ikincide 56 ile hamile kaldım 60 kilo olmuşum ve daha 21 haftaligiz 🙈
saricivciv_ Mavininbiri bünyeniz demekki öyle aslında benımde oyleydi ama ben anlamadım nasıl oldu bı anda