• Biraz da sohbet dert kaynana 🤦🏻‍♀️

kızlar ikinci hamileliği benim derdim kaynana derdi azıcık da sohbet edelim dedim 2 buçuk yıllık gelinim bana bir türlü ısınamadı kadın çocuğumu bilene sevesi gelmiyor yapmacık yapmacık seviyor oğlunun yanında sürekli bana sürekli bana torunuma şunu alacağım bunu alacağım diye hiçbir şey yapmıyor nasıl davranıcam şaşırdım tavır yapıyorum eşimle tartışıyoruz bu sefer Bişey yapmasam beni hepten saf yerine koyuyor ne yapmalıyım 🤷🏻‍♀️

KubraatMacit o zaman bi sorun olunca eşinle paylaş bilsin ama kaynanacına gelince he tamam diyip geç, kafana takmana değmez yavrum 🤗

KubraatMacit sende esinin yanida onu cok seviyormus gibi davran esin yokken sknti olmaz kafana gore davran ama esin seni iyi bilsn 😂 ah kaynanalar

Eşin için iyi ol çoğu şeyi görmezden gel zaten eşin bir zamandan sonra farkedecek neyin ne olduğunu sen eşinin ailesine iyi oldukça eşinde sana iyi olucak erkekler genelde annelerine laf kondurmazlar düşkün olurlar ama bir şeyden sonra farkındalık yaşarlar bende öyle 1.5 yıllık evliyim kaynanmdan çok çektim yalanlar bile atıyordu sırf eşimle kavga editim bana bağırsın diye ama şimdi çok şükür eşim herşeyin farkında şuan kaynanamdan ses YOk çoğu şeyi görmem duymam işime bakarım tek sebebi EŞİM

KubraatMacit canım erkekler napsın valla ailesi sonuçta atsa atamaz satsa satamaz Allah herkese kalbinde kini versin sen eşinle kötü olma kimse için zaman ile herkes kabuğuna çekilir sen onunla kalırsın

KubraatMacit canım benimkide öyle. Yeni gelin olduğum zamanlarda eşime şikayet ediyodum. O tabikide annesini koruyodu. Ben eşime konuşmayı bırakdım. Eşim her şeyin yolunda olduğunu düşünüyo. Ama kaynanam tabikide durmuyo yılan😂 bi sorun olduğunda benden bilmiyolar. Eşimde kayın babamda kaynanamdan biliyo. Aslında eskidende benden sorun olmuyodu sadece ben saf olduğum için kaynanam beni suçlu çıkarıyofu

Valla benim kaynanamda oyle mesafemi koydum simdi yaklasip tek bir laf bile edemiyor şükür esimde benden yana bu konuda o yuzden hic takmiyorum bile bosveer

KubraatMacit takma😃 almasın yapmasın konuşsun dursun eşinde biliyordur her şeyi de annesini sana kesmez sen rahat ol 🤙 bunu stres yapma emin ol herkesin başında vardır bişeyler

Rabbime çok şükür gelin kaynana değil anne kız gibiyiz birlikte güler birlikte ağlarız maşallah diyelim. Rabbim sizin kaynanalarınızı da tez zamanda ıslah etsin inş. 🙏

Oyy nasıl üzülüyorum böyle şeyleri okudukca 😔😔😔 Elin kızı gelmiş oğluna aile olmuş ne istiyosun da gecinemiyosun koca insan bir kizcagizla.

Kaynanam bana anne oldu Allah razı olsun ondan. Hep olsun hiç eksik olmasin . Allah uzuh ömür versin. Böyle konuları okuyunca çok üzülüyorum benim annem de kaynana 2 kere hemde. Anneeee der sarılır koynuna girer gelinlerimiz.
    Postu açan arkadaş bence bi arkadaşın da dediği gibi eşin icin politik ol sakin arayı açıp kavga etme. Onun da sonu gelmiyor çünkü. En iyisi politika