Brnyrk Haticeebasyoll hemde nasıl zor. Yemek yedikten snra. Brde ayakları sanrm bastırıyor yukarıda n
cemre- Ben de 34. haftamdayım . Kasılmalar giderek artıyor gibi . Bunlar yalancı Doğum sancıları bizi Ve bebeği Doğuma hazırlıyormuş. Bana da doktorum bu kasılmalar içün magnorm verdi . Ama düzenli kullanmıyorum . Eğer bu kasılmalar 30 saniyeden uzun sürerse normal değilmiş diyorlar .
MYSR cemre- bu hafta gittiğim de doktora soriyim madem kullan bence magnormu canın boşuna vermemiştir
aysedrmsgl Haticeebasyoll demek ki bu sorun herkeste var. Otursam kalkamıyorum kalksam oturamıyorum. Fena bir ağrı giriyor
Haticeebasyoll aysedrmsgl aynen benim uykularim simdikten kaçtı artik dogsa bali hic olmazsa agrim hafifler diyorum ama yok herkez diyo erkek cocuk gec dogar
Mervenin MYSR aordum bu haftadan sonra normal başlaması dedi canm😊 dayanılmıycak derecede ağrı kanama nişan su gelmediği sürece sıkıntı yok 😊
cemre- MYSR doğrudur canım başta fazla kasılmam olmadığı için sadece kabızlık için kullanıyordum . Artık artan kasılmalar için alıyorum . Hergün alacağım artık. Çünkü almadığım zamanlar gece kasık ağrılarım da artıyor
ebru23 MYSR bendede oluyo bugun 3 olmustur hem.kasiliyo hemde hareker edince valla belim agriyo artik ev isleri zr geliyo basim donuyo gibi kanim da dusuk 34+1deyim
MYSR Haticeebasyoll aysedrmsgl benimkinde erkek de alakası yok erkek çocuğun geç gelmesi hurafe doktorlar da öyle diyor miyadını dolduran her bebek vaktinde gelir