MYSR Kızlar iyi akşamlar bir haftaya yalın hafif kasılmalarım oluyor günde 3-5 sen fazla ama canım acımıyor normal mi aceba bu
Zeynebrima MYSR evet zaten bu haftalardan sonra başlıyor kasılmalar bendede oluyor bazen adet sancısı giibi oluyor 🐣😬
Haticeebasyoll MYSR bende de oluyor o 35 haftaligim bende bazen canim yaniyor ben8m bir toparlandimi 2 3 dk oyle kaliyor
ebru23 MYSR bendede oluyo bugun 3 olmustur hem.kasiliyo hemde hareker edince valla belim agriyo artik ev isleri zr geliyo basim donuyo gibi kanim da dusuk 34+1deyim
Mervenin MYSR bende 1 haftadr günde bir kaç kere oluyordu ama dün ve bugün sık oldu biraz daha ama canım acımıyo o yüzden korkmuyorum şuan bide bende erken doğum riski var
Mervenin MYSR aordum bu haftadan sonra normal başlaması dedi canm😊 dayanılmıycak derecede ağrı kanama nişan su gelmediği sürece sıkıntı yok 😊
Haticeebasyoll Zeynebrima benim bazen oyle toplaniyor ki assagiya baski da veriyor doktora gittigimde soyliycem bakalim
Zeynebrima Haticeebasyoll oynarken bebek bazen rahmin üstünede geliyor mu benim sanki oynarken oraya vuruyor tam rahminin üstünde 🙄🙄 neyini oynatıyor orda anlamıyorum bazen
Haticeebasyoll Zeynebrima evet ani bi batma oluyor falan benimki dönmüş zaten kasiklarda falan cok hissediyorum bazen oturamiyorum yatiyorum 😑
aysedrmsgl Haticeebasyoll demek ki bu sorun herkeste var. Otursam kalkamıyorum kalksam oturamıyorum. Fena bir ağrı giriyor