1_2_3_4 cnkbr iki hamilelikte de kilo aldım ama çocuklarım kilolu doğdu maşallah yani kendi kilomdan çok bebeğe kilo aldıracak besinler yemeye özen gösterdim boş yürüyüş ile kilo kalmıyor tempolu olursa tabi ki uyku düzeni de öyle
semahayall cnkbr valla asabım bozuk , bu ara iştahım aşırı açıldı , 2. Hamilelik 23+4 , kilo alcak gibiyim yani korkuyorum , ilkinde çok iyi gitmiştim , az kiloyla kapattım , bunu da az kiloyla atlatsaydım başka bir şey istemiyorum
su656 cnkbr ilk hamileliğimde 14 kilo almıştım. 66 kiloyla hamile kalıp 80 kiloyla doğum yaptım. Doğumdan sonra 7 kilosu gitmişti. 1 yıla yakın 73 kiloda kaldım. Sonra diyet yaparak 57 ye düşmüştüm. 2.de 57 kiloyla hamile kaldım 17 kilo aldım. 74 le doğuma gittim. Eve geldiğimde 67 kiloydum. 1 buçuk ay oldu 66 kilo duruyorum. İnşallah yine 57 kiloya düşebilirim
cnkbr Havin49_ 0 nedir ama ya nasıl olur. Ben ilkte 12 kg aldım bunda biraz korkuyorum full karbonhidrat beslenebiliyorum çünkü asla sağlıklı bi şeyler yiyemiyorum
Havin49_ cnkbr bildiğin 0 cnm yediğim içtiğime dikkat ettim hiç abur cubur yemedim ekmek yemedim ve gece geç saatte yemek yemedim
Fizikcifizik cnkbr canim senin kilon kac? Sen internetten ona gore hesap yapabilirsin. 90 kg ile hamile kalıpta burda kilo almadım demek komedi.
yavuzfk cnkbr ben ilkinde 6 kilo alarak 80 ile doğuma gittim doğumdan sonra vermiştim tabi sonraki süreçte çok yediğim için 87 lere çıktım ve o kiloyla hamile kaldım şuan 27 haftalık 2.5 aldım 🥲 aşırı derece takılıyorum kilo olayına hayatımda görmediğim rakamlar ve üstüne daha alacak olmam korkutuyor beni
Aleynaaaag Kızlar kilo problem değil de tahlili sonuçlarınız nasıl çıkıyordu? Kolestrol,insülin direnci vs bilgilendirir misiniz
cnkbr Havin49_ normalde hiç ekmek yemeyen ben şu an ekmek dışında bi şey yiyemiyorum. 11. Haftadayım ne zaman düzelecek bilmiyorum ilkinde böyle değildi hiç. Bir günlük örnek beslenmenizi anlatır mısınız vaktiniz varsa
Havin49_ cnkbr sabah biraz peynir biraz donsatea salatalık bir dilim helva bazen de kızarmış yumurta çeyrek ekmek ben karartmıştım ama yiyebilirsen haşlanmış yumurta daha iyi Öğlen kuruyemiş ve meyve Akşam balık bulgur ayran Yarım saat bi saat sonra yine meyve ve kuruyemiş bol bol da aralarda su içtim cnm
Havin49_ Fizikcifizik 87 ile hamile kaldım 85 ile doğuma gittim ikiz gebeydim hemde niye mümkün olmasın zayıf biride hiç kilo alamdan da gebeliği bitirebilir tamamen yeme alışkanlığı
Fizikcifizik Havin49_ kesinlikle yanlis bilgi. Zayıf bir insan 0 kilo alamaz. Bu çocuğun kilosu var,suyu var kan hacmi var. Siz yazarken kac kilo ile hamile kaldığınizı da yazmalısınız. Zayıf kilo ile hamile kalan birine doktor kilo almadığında bir sorun var gözüyle bakarken, kilolu hamile kalanlara özellikle uyarıyor kilo alma diye. Yanlış yönlendirme yapmayalım.
Havin49_ Fizikcifizik ben 87 kg ile hamile kaldığımı ve 85 kg ile gebeliğimi bitirdiğimi yazdım zaten
Havin49_ Fizikcifizik ne yani 90 kg hamile kaldık diye 1 kg bile almaya hakkımız yok mu gerçekten her postta birini yalanlıyorsunuz burda çok yüksek kiloda hamile kalıp yine 15-20 kg alan çok kişi gördüm
cnkbr Fizikcifizik ben 49 ile hamile kaldım şu an daha 11. Haftada 51 oldum bile. İlk hamileliğimde 12 kg almıştım ve doğumdan sonra daha eve gelmeden 10 kg gitmişti. Şimdi çok alıcam diye korkuyorum çünkü aşırı karbonhidrat besleniyorum sağlıklı bi şey hiç yok