Cennet_kusu sdkaaa İnşallah öyle bir şey yoktur sağ Salim sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız gerçekten çok zor bir psikoloji ben de sabahtan beridir ağlıyorum
sdkaaa Cennet_kusu inşallah sizde sağ salim kucağınıza alırsınız mübarek günlerde bebişlerimiz için dua edelim fetal dna testi yaptıracak mısınız ikili test sonucunuz nasıldı
Cennet_kusu sibel3329 Evet sabahtan beri ben de öyleyim ağlıyorum aşırı stresim gerginim Bir tane oğlum var sürekli ona da bağırıyorum 😭😭
Cennet_kusu sdkaaa fental DNA istemedi ama benden tarama testi istemiş ona gidip yapacağım yarın inşallah bakalım inşallah mübarek günlerde dualarımız kabul olur sağlıklı şekilde evlatlarımıza kavuşur
Fizikcifizik Cennet_kusu her gebeye bu down sendromunu diyorlar. Herkes mi down sendromlu doğacak tövbe yarabbim
alinaaden Fizikcifizik ay evet bizdede hiçbir sorun yok böbrek genislemesi varmış direk sıvı almamız lazım dediler zehir oldu en güzel günlerim kabul etmedim imza attım çıktım minik oğlum😢
sibel3329 Fizikcifizik doğrudur. Ben Mersin Tarsus tayım. 7 8 yıl önce buralarda çok duyulmamıştı. Doktorlar da yönlendirme yapmıyordu. Çok riskli durumlarda öneri yapılıyordu sanırım. Ama yaptırmadım ben çok şükür gectı kendi kendine
Cennet_kusu sdkaaa beni arkadaşı olan bir doktora yönlendirdi tarama yazmış sadece kart üstünde bilmiyorum kaçlı tarama
sdkaaa Cennet_kusu ben sadece 2 Li tarama yaptırdım 2 hafta içinde çıkar demişlerdi ama daha erken çıkmıştı randevu olmaması da kötü olmuş sabah erken saatte gitsen randevu vermezler mi acaba Mersin’de yaşıyorum şehir hastanesinde randevu veriyorlar
Cennet_kusu sdkaaa ben Batman’da yaşıyorum bugün gittim kadın dedi ki yarın sabah gelirsen randevu veririz ama bilmiyorum doktorum da benim önerdiğim doktora git diyor
sdkaaa Cennet_kusu anladım içiniz nasıl rahat edecekse öyle yapın inşallah güzel sonuçlar çıkar ve kitle en kısa sürerde yok olur
su656 Cennet_kusu bende o haftalardaydım. Detaylıya gittiğimde hiç bir şey yoktu. İçinizi ferah tutun. Zaten doktorum bana detaylıda söylerlerse panik olmamam için söylemişti. Geçer demişti dediği gibi de oldu sizde içinizi ferah tutun inşallah geçer
sdkaaa su656 çok şükür inşan benim bebeğimimkide geçer siz kaçınca haftada öğrendiniz kaçıncı haftada geçti