Siyah2418 Kahyaasena 16 dan sonra söylüyor devlett hastanesinden nefret ediyorum mecburluktan gidiyorum hiç ilgilenmiyor özel bile 12 de tahmin yapıyor çoğu zaman 13 de net söylüyor bende 18. Haftada söyledi Dr 18 haftaya kadar yalvardım cinsiyet için birde dalga geçer gibi doğunca görürsün demişti aptal
htcbyrmblc Kahyaasena iyi bir doktora denk gelirseniz bize 14. Haftada söylemişti bir de net goruyo olması lazım ultrason cihazı doktorun hastalara yaklaşımı bir sürü faktör var 🌸
Sevgiiss Kahyaasena bana 15. Haftada erken dedi söylemdi özele gittim öğrendim 16. Hafta gel söylerim demişti şaka gibi ama 1 hafta için söylemedi
htcbyrmblc Siyah2418 özel devlet değil de kesinlikle iyi bir kadın doğum doktoru ebe bu süreçte çok önemli çok şükür devlete gitmeme rağmen benimle özel gibi ilgilenen doktora sahibim 💜🩵
hicrankvckk Siyah2418 özelede gidiyorum devlet hastanesinede ikiside cinsiyeti söylemedi çünkğ bebeğim göstermiyodu ikiside tahminde bile bulunamadı 20. Haftada ilk devletten öğrendim cinsiyeti özelde yine öğrenemedim yani birazda hastaneyle değil bebeklede alakalı 😉
miniis Siyah2418 bende ultrason görüntüsü istemiştim burası fotoğraf stüdyosu değil demişti bebeği dahi götermiyorlar ki devlette
nergiss123 Bence doktora göre değişiyor. Bana 12.haftada da 14te de söyledi devlet. Ama 12deki tahmindi ve tutmadı 14teki kesindi. Benim özeldeki doktorum 16da söylediği için devlete gitmiştim o söyledi.
reyyannihle Kahyaasena arkadaşlarıma 12 haftalık söyledi devlet hastanesi. Doktora göre değişiyor ben bi doktora 13 de sordum tersledi daha belli olmaz diye
htcbyrmblc Siyah2418 benim 2. Doğumum olacak canım ilk dogumumda devletteydi doktor hanım kesi olmasın yırtılma olmasın diye bile dakikalarca masaj yaptı bizzat kendisi o kadar iyi doktorlar ve ebelerle karsilastim ki Allah hepsinden razı olsun o yüzden zaten özel devlet travmam olmadı hic
twobabymomm Kahyaasena 15+5 te şansıma doktor direkt erkek dedi çok şaşırdım 😄bir hafta sonra test sonuçları için gittim başka bir doktora sordum söylememek için direndi ama erkeğe benziyor dedi
ikibalannesiii Kahyaasena ben dün gittim 12+2 ultrasona göre 12+6 bende çekinerek sordum devlet olunca tersleyen de çıkıyor bazen daha erken falan derler diye de şükür doktorum tatliş çıktı erken de değil aslında dedi erkek tahmininde bulundu bakalım önümüzdeki haftalarda netleşecek inşallah