kezbanelam Deletedmom_8793 benimde ya 18 Mart yada 23 Mart önümüzdeki hafta netleşecek günüm 35+1 2. Sezeryanım olacak🫠
Deletedmom_8793 kezbanelam Allah’ım selametle yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin benimde 2.sezeryan
ikiprens vanilya_kokusu_ rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin benim 3. Doğum olucak son 67 gün istemsizce yinede bir korku oluyor. 2 erkeğim var bu kız olucak ismi güneş ☀️
vanilya_kokusu_ ikiprens amin inşallah Allah razı olsun hepimiz selametle kucağımiza alalım inşallah 🤲🏻🩷
eylulahsenn vanilya_kokusu_ uygulamaya göre 40 gün var. 2. Sezaryen olacak. Şuan 34+2 yim. 6 martta kontrolüm var gün verilecek. Tahmini ne zamana denk gelir doğum acaba bayramdan sonra olur herhalde değil mi ? Oğlumun ismi yiğit ata olacak inşallah 🌸😍 sağlıkla gelsin bebişler
vanilya_kokusu_ eylulahsenn büyük ihtimalle bayramdan kaç gün sonra seninki 🥹 sağlıcakla gelsin inşallah minik ❤️
turefb vanilya_kokusu_ allah yardımcınız olsun inşallah🥰 hiç panik yapmayın göz açıp kapayıncaya dek geçiyor gibi oluyor, benim daha doğumuma 171 gün var gösteriyor uygulama, bakalım hayırlısı☺️ henüz cinsiyetini bilmiyorum, isim düşünemedik🥹
vanilya_kokusu_ turefb teşekkür ederim canım evet öyle zaman su gibi geçiyor ya 🥺 selametle sağlıkla gelsinler inşallah yeyer
sseker vanilya_kokusu_ canım benim de son günlerim artık 🥰 38 +4 teyim. Bir an önce gelsin diye sabırsızlıkla bekliyorum Ancak tüm duygularım bir arada 😊
muzicem583_ kemalefe kac haftaliksiniz benimde oglum olacak mayis 27 gorunuyor bu uygulamada 2. Gebeligim bir kizim var nisan dogumlu oglumda mayis dogumlu olacak 90 gun kaldi
kemalefe muzicem583_ ay Mayıs değil uykusuzluk kafama vurmuş 28 Nisan’da doğacak oğlum günlerdir uyumadım 🤦
Happyanne_2baby muzicem583_ benimde 93 günüm kaldı kızım olacak nasipse ama çok aceleci şimdiden suyum sızmaya başladı yatarak istirahat ediyorum erken gelmesin diye dua ediyorum ikinci gebeliğim ilk gebeliğim normal doğumdu bunda ne olur bilemiyorum 🫣
muzicem583_ vanilya_kokusu_ 90 gun kaldi uygulamaya gore 2. Gebeligim belki ikinciler biraz erken geliyor diye duydum tabi ne zaman gelmek ister bebis bilmiyorum bir kizimm var birde oglum olacak uygulamaya gore 27 mayis gorunuyor normal dogum yaptim insallah oglumda normal dogumla dunyaya gelir isim son 1 ay kala belli olur herhalde benim aklimda doruk kaan ismi var esim hala dusunuyor…
Huzurunsesi3 vanilya_kokusu_ 37 hafta olduk sezeryan olduğu için bir hafa filan kaldı kontrole gidicem gün almaya
8528 vanilya_kokusu_ 😂 aa hadi ya o kadar da beklemek istemiyorum. Zamanında olsun inşallah. Bu arada ilk defa 42 duydum kız bebekte. İlk olduğundan mı acaba bu kadar bekledi bebiş? İkincilere daha hızlı olur da diyorlar 😂