balbocegii vanilya_kokusu_ sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah son 78 gün isme daha karar vermedik 😅
NilVibe vanilya_kokusu_ sağlıkla gelsin prenses🩷 153 gün var daha çoookkk yani, ismi Nil olacak inşallah sağsağlim dünyaya gelsin de
kirac bsrbrkysr184_ benim de son 19 . Size doğum için hangi günleri söylediler . Ben normal doğum düşünüyorum , ilk gebeliğim , doktor en geç 14 marta kadar bekleyebiliriz . Zaman geçtikçe riskler artıyor dedi
bsrbrkysr184_ kirac valla bana 16 mart dedi ama 13 kadar bakalım bi sorun olmazsa 16 da alırız dedi sezaryanın güzelliği bu sanırım günün belli olması yani az çok belli olmazsı diyelim 🫢
Busraaaakkk vanilya_kokusu_ 36+6 olduk bakalım ne zaman gelirse, ara ara regl sancısına benzer sancılar oluyor belimden vuruyor bu da beni bi panik yapmıyor değil. Zaman bi anda çok hızlı geçti sanki 🥲
melissa55 vanilya_kokusu_ Allah yardımcınız olsun inşallah hemencecik bitsin işiniz gücünüz rast gitsin bol bol nefes alıp verin sakimleşmemin bence başka yolu yok gibi 💕
acemianneeee_ vanilya_kokusu_ son 19 🥹 Mete Eralp olacak minişimin ismi, tüm bebişler sağlıkla gelsin 💕
sedaergl vanilya_kokusu_ 27 gun var 🙈 25 mart diye konustuk dogumu,saglikla kucagimiza alalim insallah hepimiz 🙏🙏🌼
demirrleydi_ vanilya_kokusu_ sağlıcakla gelsin sağlıcakla doğsun prenses 🥰 biz 4 ay önce kavuştuk sabahta 4 aylık aşımız var 🤩
emineolcay631gmailcom kemalefe benim de uygulamaya göre 24 Mayıs ama ne tarihi söyledi ne de sezeryan mi normal doğum mu