Yvhbb 12 şubat:255 16 şubat:1314 24 şubat:5000 çıktı sizce bu kötüye işaret mi bu durumu yaşayıp gebeliği devam gören varmı bugün 6 haftalık oldum
asil15 Yvhbb biraz az artmış ama çok takılmamak lazım bazende çok yüksek artıp bebek olmaya biliyor.keseden sonra önemli olan bebek gelişimi onu düşün
merylii_ Yvhbb hayır kötüye işaret değil gayet güzel artmış ayrıca ilk ikisini başka yerde sonuncusunu başka yerde vermişsin kurum farkı etkiler tabiki keseyi de görmüşsün bebişi de görürsün yakında inşallah merak etme canım sorun yok 🤲🏻❤️
deletedmom43191 Yvhbb kese gorundukten sonrada onemi olmaz genelde gebeligin baslarinda gebe saglikli ilerliyo mu diye 2 3 beta bakılır
humaakusu Yvhbb bebeği görmek için erken gibi zaten ben 8. Haftamda görebilmiştim ilk gebeliğimde keseyi gördüysen ölçümüde sağlıklıysa bebeğinide görürsün ALLAHın iziniyle ☺️
hande09 Bebek için daha erken canım merak etme kese gördüysen sıkıntı yok kese oluşana kadar 2 kat artış olması bekleniyor sonra zaten kese görüldükten sonra beta istenmiyor. Haftaya inşallah bebişi de görürsün
Yvhbb hande09 amin aslında kendi doktorum istememişti sağlık ocağında kan değerlerine baktır dedi bende gitmişken hcg istedim keşke istemeseydim
Saimenur Yvhbb etkileyebilir sağlık ocağı belli bi değere kadar saptayabılıyor.Daha üst değerleri saptamıyor dıye bılıyorum
Yvhbb deletedmom43191 sanırım bazı cihazlar belirli bir sayıya kadar değer veriyormuş o yüzdenmiş değer öyle ama ilk başta çok korktum
hande09 5000 üstü diyormuş işte belki 10.000 falan bilemezsin onu canım endişelenme tabi ki farklı hastane olması etkiler dediğim gibi önemli olan şuan kesenin gözükmesi sonrada bebeğin gözükmesi ilk adımı atlatmışsın bu güzel bir şey merak etme