tugceaydin26 zafer bütüne gittim gayet ilgili bi doktor bana olumsuz hicbirsey söylemedi hersey yolundaydı korkutan arkadaşlarınıza muhtemelen dikkat etmesi gereken şeyleri söylemiştir yada riskli bi durumu vardır Alper beye de çok iyi diyolar ama radyoloji uzmanı o kadın doğumcu değil
hazalg16 Ayy Alper Yurdasiper hocayı yıllardır ailece tanırız, kesinlikle ona gideceğim 4 hafta sonra bence Eskişehir’de işinin ehli 1 numara. Çook uzun yıllardır bu meslekte. Cinsiyetimizi de bize 1 dakika içinde söylemişti 🙈
mrvshnsrcgl nurakkoyun06 merhaba bende kendısıne detaylı usg için randevu aldım ama kararsızım Fotograf verıyormu anlatımı detaylımı eşinizi alıyormu yanınıza detaylıda
nurakkoyun06 mrvshnsrcgl uygun pozisyon yakalarsa veriyor. 3 boyutlu da bakıyor ve detaylı anlatıyor. Olabilecek ya da ultrasında o haftalarda görebileceği her şeyden bahsediyor. Eşimi de aldı. Ama başka kimseyi almıyor sadece 1 kişi alıyor yanınızda.
gulsenkk Merhaba bende yorumlara istinaden ilknur karakılıç a gidicem sanırım herkes çok memnun Fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı
1oglananasi nurakkoyun06 Merhaba, eşleri içeri alıyor mu acaba kendisi? Ben de ona pazartesi gideceğim, eşim ona göre izin alacak da.
nurakkoyun06 minikveanneesi evet ilk doğumumu esogü de yaptım. 2. De de oraya gidiyorum kontrollere. Doğumda orada olacak
minikveanneesi nurakkoyun06 normal doğum mu yaptınız yoksa sezeryan mı ebeler mi yaptırıyor doğumu eğer normal doğum yaptysanız. Yanlış bilmiyorsan rutin kontrollere randevu alınmadan gidiliyor ben iki kere o şekilde gittim her gidişimde de farklı doktor oluyor yani anladığım kadarıyla diğer devlet hastanelerindeki gibi bir doktor seçip o doktora randevu almıyorsunuz yanlış anlamadıysam Bir de ben de detaylı ultrason randevu aldım fakat bana hiç doktor tercihim falan sorulmadı mı benim mi belirtmem gerekiyordu direkt bana randevu verdiler