Kızlar instragramda Bebek için alışveriş yaptığınız güvenli sayfalar var mı varsa bizede Önerin 🙏🏻🎈

alp_bebe var 😌

Enucuzbebekmarket var ben ordn alıyorum hem çok uygun hem kaliteli

İnstagramda bir çok butik ve bebe sayfası aliexpresten ve wishden getirtiyolar o yüzden ordan almak yerine kendim sipariş veriyorum en gec 20 günde geliyor 😉 sizede tavsiye ederim

123w123w ben wishden alıyorum genelde şuan mesele 2 siparişim yolda biri kızıma çorap şu knstagramda satılan diz altı tilkili coraplardan birde mıklatıslı takma kirpik ikisine sadeve 16 tl ödedim 😉 1 haftaya kadar gelir

Zeze03 o kendileri yapanlar ayrı canım ama bazısı parayı alıyo ürünü sana 20 gün snra gnderiyo bu ne demek ordan siprişi veriyo gelince yolluyo bunlar haksız kazançbence 8 tl lik çorabı 35 tl artı kargo ya satıyorlar

Emnemrahf wish te kargo ücreti çok görünüyor ben mi yanlış anladım bilmiyorum hiç
              Alışveriş yapmadım baktığım kadarıyla söylüyorum 😊

Özel tasarım pamuklu yada ipekli kumaştan tasarım yapan bir bebek sayfası var hastane çıkışı yada Mevlüt için olabilir instagramda burcincamlibabykids

Rukiyee mesela ürün 4 tl yazıyor genelde kargo ücretide 4 tl diyor yada ürün ücretsiz diyo ama kargo 8 tl bazı ürünlerde fazla oda boyutuna göre sanırım canım

Emnemrahf aynrn öyle yapanlarda vardır zaten karşılaştırma yapmak gerek ben genelde önce n11 e bakıyom orda çıkıyor zaten instagramda olanlar Ve orda ucuz instagramda biraz pahalı satılıyor eşyalar

gulcins bişey mi oldu cnm bende istek yollamıştım güvenilir değilse vazgeçeyim

Tatlisyumaklar var bebek örgüleri yapıyor. Birkaç tane yelek ve battaniye aldım ordan. El örgüsü hepsi memnun kaldım ben

Zeze03 başka sayfaların ürünlerini kopyalıyor kumaş kalitesi iyi değil,ürüne itiraz durumunda da çok çirkin konuşuyor hayatımda böyle bir satıcı görmedim çok çirkin 😔