Kızlar instragramda Bebek için alışveriş yaptığınız güvenli sayfalar var mı varsa bizede Önerin 🙏🏻🎈
İnstagram alışverişi 🙇🏻♀️
- Düzenlendi
alp_bebe var 😌
Enucuzbebekmarket var ben ordn alıyorum hem çok uygun hem kaliteli
İnstagramda bir çok butik ve bebe sayfası aliexpresten ve wishden getirtiyolar o yüzden ordan almak yerine kendim sipariş veriyorum en gec 20 günde geliyor 😉 sizede tavsiye ederim
123w123w ben wishden alıyorum genelde şuan mesele 2 siparişim yolda biri kızıma çorap şu knstagramda satılan diz altı tilkili coraplardan birde mıklatıslı takma kirpik ikisine sadeve 16 tl ödedim 😉 1 haftaya kadar gelir
Zeze03 o kendileri yapanlar ayrı canım ama bazısı parayı alıyo ürünü sana 20 gün snra gnderiyo bu ne demek ordan siprişi veriyo gelince yolluyo bunlar haksız kazançbence 8 tl lik çorabı 35 tl artı kargo ya satıyorlar
- Düzenlendi
Özel tasarım pamuklu yada ipekli kumaştan tasarım yapan bir bebek sayfası var hastane çıkışı yada Mevlüt için olabilir instagramda burcincamlibabykids
Rukiyee mesela ürün 4 tl yazıyor genelde kargo ücretide 4 tl diyor yada ürün ücretsiz diyo ama kargo 8 tl bazı ürünlerde fazla oda boyutuna göre sanırım canım
Tatlisyumaklar var bebek örgüleri yapıyor. Birkaç tane yelek ve battaniye aldım ordan. El örgüsü hepsi memnun kaldım ben