atesvesu QueenBahar_ sağlık ocağında vuruluyor ama adetten kesiyor bizim komşumuz doğumdan sonra iğne vurundu hiç adet olmadi hormonları bozuyor tavsiye etmem
Saraylokumu gzmnrhal Ay yok maalesef evde sürekli gebelik testi saklamak bence resmen evrene dm atmak gibi birşey yaa olmayacağı varsa da olur 😐
ozkann17 Saraylokumu e sence aynı oranda mı hamile kalıyo bi şekilde korunan biriyle geri çekilen biri?
damlasv Saraylokumu sağlam kondom dışında hepsinde hamile kalan arkadaşlarım oldu bende geri çekilme ile hamile kaldım spiraldede implanttada hamile kalanlar olabiliyor iğnede hormonları bozuyor iki ucu 💩 lu değnek
tembelkiz Saraylokumu üzülme kız beraber büyüyüp gitcekler işte bak kendi irademle hala ikna edemedimm kendimi senin aklında yokken oluverdi ilk 2-3 yıl zorlanacaksın destekçin varsa zorlanmazdın bile sonrası bayram şenlik senin için rahata ereceksin
tembelkiz Saraylokumu ahahah stres yapma oluruna bırak hamileysende en rahat şekilde geçirmeye bak hayat kısa kuşlar uçuyor dünyaya gelen büyüyor yaşında gençse sabrında olur halledersin.
Saraylokumu papatyakokulugece benim kalbim başka bir yerimde atıyor sen hadi inşAllah diyorsun reis yapma
papatyakokulugece tembelkiz aynen öyle valla doğan büyüyor benim küçük beş buçuk aylık oldu bile ama sen senlikten çıkıyorsun
Saraylokumu tembelkiz 26 yaşındayım da olay yaş değil ki ben ikinci çocuk falan düşünmüyordum şuan için bir de bebeğim çok küçük daha yeni yeni düzen kurmuşken şimdi bir daha başa sarma düşüncesi benim içimi şişiriyor
tembelkiz papatyakokulugece orası öyle ama bundan bir 2 yıl sonra siz ayak ayak üstünde kahvenizi içerek keyif yapacaksınız öyle düşünün beraber oyun arkadaşı olucaklar aynı yemekleri yiyip aynı şeylerle oyalanacaklar.
papatyakokulugece Saraylokumu her şekilde yine basa saracaksin ikinci çocuk bi gün olacak ama dimi yaşın gençken iyisin sonrası çekilmiyor cidden
tembelkiz Saraylokumu hayır yaştan kastım enerjin olur altından kalkarsın bir 35 üstü insanla 20li yaşların enerjisi sabrı bir olmuyor. Kafana takmak birşey değiştirmeyecek artık olan olmuş.
fatgume Saraylokumu bu naneyi yemek bana 4 sene sonra nasip oldu şimdi bile erken gibi geliyor Allah kolaylık versin bacım
Saraylokumu fatgume Anne olmaya daha yeni yeni alışmaya düzen kurmaya çalışırken… Ne bileyim ya inşAllah hamile değilimdir Allahım duy sesiimiiiii
papatyakokulugece tembelkiz yaşım 28 üç yıllık evliyim iki yas iki aylık kızım bes buçuk aylık oğlum var bir daha düşünmüyorum eşimde aynı fikirde Allah’ım isteyene daha fazla versin gençken kafa iyiyken aradan çıkarttım zor mu evet Zor ama güzelde aynı zamanda
papatyakokulugece tembelkiz doğru benik ilkteki enerjim Yok mesela halbuki iki yıl uzun değil ama o eski sabrım yok