Saraylokumu Bilen bilir 6 aylık bebeğim var daha. Ay bitecek hala olmadım. Şimdiye başlaması gerekiyordu
snmerd Saraylokumu Allah ikisinide analı babalı büyütsün 😂💝 şaka bir yana %50 şans vermişsiniz hayırlısı olsun inşallah
orhismommmmmm Saraylokumu kızzzz deli misinnnn niye spiral yada iğne olmadın 😂😂😂 sen naneyi yedin bence test yap yarına
ozkann17 Saraylokumu bu bi korunma yöntemi değil ablacığım. Kadın doğumcular bas bas bağırıyor. Bence de hamilesiniz hayırlı olsun.
Saraylokumu orhismommmmmm Spiral denince aklıma gelen tek şey bu 🫣😆 Duydum ama hiç ciddiye alıp da şey ettirmedim yaa
orhismommmmmm QueenBahar_ asko bence en iyisi o kadın doğuma git yada aile hekimine onlar yapıyor bi iğnenin koruyuculugu 3 ay.
atesvesu QueenBahar_ sağlık ocağında vuruluyor ama adetten kesiyor bizim komşumuz doğumdan sonra iğne vurundu hiç adet olmadi hormonları bozuyor tavsiye etmem
orhismommmmmm Saraylokumu valla bende hiç bilmiyorum nasıl bişi ilk gebeliğim yaşayarak görecez doğum sonrası😂😂
Saraylokumu gzmnrhal Ay yok maalesef evde sürekli gebelik testi saklamak bence resmen evrene dm atmak gibi birşey yaa olmayacağı varsa da olur 😐
tembelkiz Saraylokumu normalde regl oluyormuydun peki çocuk doğduktan sonra. Korunmuyormuşsun zaten ihtimal yüksek hayırlı olsun diyelim mi napalım bilemedim 🤷🏻♀️