simosist zeynep9407 6+3 te kalp atışını gördüm ama bir sonraki muayenede duyalım şu an çok küçük dedi doktor. Belki dinletmeyebilirler
feyzailgar zeynep9407 bende tüp bebek ile hamile kaldım 31 ocakta transferim oldu . Şuan 6+3deyiz ama bizde henüz kalp atışını duymadık
NilVibe zeynep9407 6+5 de duymuştum 🥰 zaten 6+4 de öğrendik ertesi gün gittik kese kalp atışı hepsini aynı gün gördük şükür, ama alttan muayenede baktı , normalde gözükmezmiş
yildizayaz1998 zeynep9407 pazartesi günü duymuştum tam 7+0 da dumuş oldum 🐣 ikinci hamileliğim kızımıda aynı gaftalarda duymuştum 🥹🧿🐣
ecemciik zeynep9407 Ne zaman duyduğumu hatırlamıyorum ama hüngür hüngür ağladığımı hatırlıyorum, çok ama çok etkilenmiştim 🙈❤️
Pikachununannesi Ozlm_24 Umarım duyarsınız 😍benim adete göre 7+1 di ama ultrasonda 6+2 çıktı. O yüzden endişelenmeyin. Geçen hafta her şey vardı ama embriyo küçük olduğu için görünmüyordu bu hafta göründü. Biraz sabır istiyor bu süreç:)
bezelyemm zeynep9407 alttan daha erken duyuluyor . 4 5 haftalarda geç bile dollense alttan duyuluyor . Siz muhtemelen duyarsınız yarın 🤲🏻🤲🏻🥰
supermooomy Kızım da garanti olsun 8 de gel demişti 8 de duymuştuk oğlumda 6+2 de duyduk erkendi biraz
Ozlm_24 Pikachununannesi anladm evet ya sabır istiyor ama ilk gebelik olduğu için heyecanlıyım umarım sabredebilirim🥹🌸