zeynep9407 Ozlm_24 ben duydum çok şükür 🙏 inşallah sağlıkla sizde duyarsınız. Duyulmaz ise de canınızı sıkmayın oluşumunu görüyorlar o da yeterli 💖
Ozlm_24 zeynep9407 inşallah ya özele gidiyorum oranın cihazları daha iyi diye biliyorum 4+6 da gitmiştim karından baktım kese vs hiçbişy gözükmedi hoca daha çok küçük gözükmez haftaya gel demişti yarın gitçez umarım her iksiide gözükür 🥹❤️
gizemgorkem yenianne_adayl Böyle durumlar için doktorunuza söylemek veya sormak istediklerinizi telefonda notlar bölümüne yazın. Gittiğinizde doğal olarak heycandan aklınıza bir şey gelmiyor. Orda açıp bakıp tek tek sorarsınız. Ben o şekilde yapıyorum kafam rahat oluyor ne soracaktım unuttum diye stres olmuyorum en azından
kilicoz zeynep9407 ben de tüp bebekle hamileyim 6 haftada hafif kanama oldu 7/2 de duydum kalp atışını dk da 180 gayet iyiydi ara ara kahve akıntılarım kasık ağrım oluyor dr normal dinlen kendini yorma diyor tüp bebek de endişe hiç bitmiyor sağ sağlim bebeklerimizi kucağımıza alalalım ünş 🙏🏻🧿
dalyaluna35 Sat a gore 5+6da duydum ama o gun bebek olcumu 6+0la uyumluydu 🌸 ilk gebeligimde de 6+2de duymuştum
sanemozky09 6+2 de çok az duyduk doktor kalp atışı var ama daha çok minik hızlı atmasını bu haftada beklemeyiz zaten dedi
tuzunoglu zeynep9407 ben de tüp bebek ile gebeyim, tam 6. Haftada kese görmeye gittiğimizde kalp atışını da duyduk, erken süreçte zararı olabileceği için çok kısa dinletildi o da derinden geliyodu zaten🥲 inşallah sizde de her şey yolunda geçer :)
yahnilikeskek zeynep9407 duyabilirsin. Bende tüp bebekle hamile kaldım 7+5 te mi ne duymuştum. 5+3 te kese görmüştük. Duyamazsanız da telaşlanmayın yani 🙂
esenn1355 zeynep9407 merhaba gittiniz mi kalp atışı duyuldu mu bende tüp bebekle hamile kaldım 6+6 bugün kese göründü ama kalp atışı için 10 gün sonra gel dedi bana doktorum Salı günü gidecem inşallah
fatos_ceylan adetime göre 7+2 ydi ultrasona göre 6+4 o zaman duymadım gösterdi doktorum dinletmeyi uygun bulmadı ilerleyen zamanlarda dinleticem bebeğin sağlığı daha önemli dedi benim için de öyle zaten 🥰