clementine16 emosland ben 6+6da nerdeyse 7de duydum geç döllenme vs sebebiyle değişkenlik gösterebilir
buketdeniz19 emosland duyarsın bence canım ayın 3 ü salı ya geliyor bu arada günlerini karıştırıp başka gün gitme hastaneye 😇 ben 6+1 de duymuştum
emosland buketdeniz19 ayın 4ü çarşambaymış😀çok iyi oldu saöylediğin ben muhtemelen Salı sallanır giderdim
damla644 bende 7+2 oldum bugün birazdan gircem doktora inşallah duyarım bende en son5+2 de gitmiştim bakalım bana da dua edin lütfen ☺️
damla644 emosland bebek de oluşmuş kalp atımıda başlamış canım ama ben duyamadım doktor cihaz kaynaklı dedi maalesef
emosland damla644 aaa tüh neyse en azından kalp atışı oluşmuş demiş güzel haber..En kısa zamanda tekrar git bize de haber ver💖
damla644 emosland evet canım ona da şükür duymamak kötü oldu da oluştuğunu bilmek iyi ☺️ adet tarihime göre 7+2 ydim ama 6+5 dedi doktor 4 gün fark var
emosland damla644 bi dahakine kesin duyarsın çok mutlu oldum senin adına Rabbim sağlıcakla kucağına aldırsın hamileliğin kolaylıkla geçsin inşallah 💖
Belinayyy0112 Benimde bugün 7+3 geçen hafta 6+ 3 de gitmiştim duyamamıştım bugün inşallah bende duyarım
emosland buketdeniz19 oda birşey mi bu aralar herşey radarımda😂geçen gün oturma odamda ki avizeye sinirlendim niye bu böyle yanıyor diye😂😂