emosland Kızlar haftaya çarşamba ayın 3ü oluyor randevum var geçen hafta 5 haftalık demişti sadece vajinal muayene de keseyi gördük 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi..Randevu gününe bakarsak uygulama da 7+3 olacak duyulur mu sizce kalp atışı ??
Alya05 emosland duyulur canm usg ile karnından bakar , karnından bakınca duymazsa vajşnadan da bakabilir
elifinciii emosland merhaba ben 6+4 te hem bebeği hem kalp atışını duymuştum sizde duyarsınız merak etmeyin
dgngr emosland karından bakıp duyamadı ve alttan baktı benim doktorum ams alttan baktırmazdım şimdiki aklım olsa
dgngr emosland alttan baktırdıktan sonra burda alttan baktırmak düşük riski olan birine düşük sebebi olabildiklerini öğrenmiştim
emosland dgngr doktorlar hiçbir sakıncası olmadığını söylüyorlar ama🥹alla Allah çok garip bir durum desene
buse76 emosland çok güzeldi dünyanın en güzel sesiydi şuan 21+2 olduk gece 12 itibari ile kızımla 🥹🥹Rabbim herkese o sesi yaşatsın
elifinciii emosland Anlıyorum seni ama rahatla herşey çok güzel olucak aynı yollardan geçmiş biri olarak söylüyorum hareketleri hissedene kadar acaba şuan Napıyor kalbi iyi mi sürekli soracaksın bunu kendine akışına bırak her kontrol öncesi kaygılı olmamaya çalış sürecin eminim çok güzel ilerler 🙏☺️
emosland elifinciii inşallah canım benim💖ilk olunca ister istemez aklımdan hiç çıkmıyor..Halbuki başka insanlar hamile kalınca ayy bunun karnı ne ara büyüdü ayy ne zaman doğurdu daha dün duymuştuk hamile olduğunu diyordum ama kendimde geçmiyor günler
elifinciii emosland Bunu bende diyordum ama inan aşırı çabuk geçiyor asıl geçmeyen son haftalar çamaşır makinesinin 1 dakikası gibi ahahaha 😀