esraakurek dika evet biraz pahalı bir test 400₺ almıştım ben ama adetin 6 gün öncesine kadar kesin sonuç
kelebek_2 dika sadece başım ağrıyordu ilaç içmedim vardır belki diye sonra dayanamadım içecem bi test yapayım ona göre içcem ilaç dedim anam bi yaptım ne göreyim silik çizgi benimde 4 gün vardı reglime 3 gün kala da kanda çıktı bi yap istersen kuzum sabah ilk idrarla ben awox erken gebelik testi ile öğrendim bu arada
dika kelebek_2 sırt ağrım yoğunlaştığı için sanırım kan testi vericem acilden çünkü dayanikacak gibi değilim aşırı ağrıyor belki hamilelik yoktur vitaminsiz kaldım diye olabilir haber ederim tabiki
deniz_y dika kürtaj regl öncesi ve gebelik öncesi belirtileri yok ediyor herhalde buradan kaç kişide aynı şeyi gördüm ben de aynı şeyleri yaşıyorum, doktora sormuş muydunuz peki kürtajın böyle etkileri oluyor muymuş yani? Çok garip geliyor bana
dika deniz_y ben kürtaj 2024 de olmuştum şuan bir bebeğim var kürtajdan sonra çok ağrı yaşamıştım 40 Gün regl olmadım
dika kelebek_2 bugün doktora gittim kadın doğuma hiçbir şey görmedi git regl olmasan haftaya gel ben perde ameliyattı olduğum için riskim var hamilelikte bu yüzden erken den gidip önlem almak istedim bakalım 1 hafta geçsin olmazsam hemen gidicem teşekkür ederim